A 70/C mellméret melyik kategória? Kicsi vagy nagy?
Köszi a választ!:) Sajnos feltölteni nem tudok, telefonról netezem, a szoftver 2008-as rajta, ezzel még nem megy :(
Azért kérdeztem, mert amikor kérdezik, hogy kicsi vagy nagy mell, mindig elgondolkozom, hogy vajon én melyik kategóriába sorolnám magam:)
szerintem a mellméret függ attól h a lány aki "hordja" annak milyen a testalkata,függ attól is h milyen a mellformára.Egy szép ,kerek mell egy vékony lányon tűnhet nagynak, viszont egy nagy lógós C/D egy kövér nőn már nem feltűnő..
nekem 80B-s a méretem de majdnem megvan a 90.60.90 tehát elég nagynak tűnik mert jó alakom van... :)
Nekem 80C és az alkatomhoz átlagos.
De a melltartóméret sem minden, még testalkat függvényében sem, mert a mell formájától, elhelyezkedésétől is függ.
Nekem inkább előreugró sajnos, barátnőmnek meg szélesen elterülő (75C). Oldalnézetből az enyém sokkal nagyobbnak tűnik, elölről viszont az övé néz ki nagyobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!