Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyi idosen gaz, vagy normalis azert?
Szoval 16 vagyok, es meg sose volt baratnom, es csak kb 5-6 alakalom volt , hogy egy csajta rairtam volna, vagy o irt ram , de amugy semmi nem lett azokbol, meg csak talalkozo sem. Az osszes baratomnak mar volt, van vagy alakuloban van lanyokkal. Es ne ugy kepzeljetek el ,hogy valami visszahuzodo szotlan gyerek vagyok, legtobbszor tarsasag megnevettetoje, vagy kozepe ilyesmi. Csak nehezen ismerkedem, ha megismerek valakit, akkor konnyen baratkozok, csak valahogy nehezen ismerkedek. Szoval meg sose volt baratnom, es a legjobb baratomnak mar volt vagy 5 ha nem tobb. Es kicsit el keseredtem, tudom mondjak, hogy sosincs keso, meg meg csak 15 vagyok, de az osztalybol is, meg barataim kozul is sokaknak mar volt baratnojuk, es ez kicsit elszomorito, amikor mar van hogy kerdezik hogy mi van a nokkel stb. Olyan erzesem van mintha sose talalnek olyat akivel el tudnam magamat kepzelni. Es barataim van hogy egytserre 3-4 csajjal is beszelnek, en meg 0 val. Es ez kicsit lehangol. Valami tippek ?
15/f
Szia!
Ugyanigy vagyok én is csak lányban.Nem vagyok túl csendes imádok beszélni de a fiukkal szerencsétlen vagyok mindig csak a külsőt nézem aztán meg csodálkozom h elutasitanak :D ha bejön valaki olyan zavarban vagyok h nem merek beszélgetni vele csak nagyon nyomulok közel ülök hozzá mindig meg ilyenek.Körülöttem is mindenkinek barátja van de ez engem nem zavar annyira majd eljön egyszer a szerelem nekünk is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!