Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez ennyi idosen gaz, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ennyi idosen gaz, vagy normalis azert?

Figyelt kérdés

Szoval 16 vagyok, es meg sose volt baratnom, es csak kb 5-6 alakalom volt , hogy egy csajta rairtam volna, vagy o irt ram , de amugy semmi nem lett azokbol, meg csak talalkozo sem. Az osszes baratomnak mar volt, van vagy alakuloban van lanyokkal. Es ne ugy kepzeljetek el ,hogy valami visszahuzodo szotlan gyerek vagyok, legtobbszor tarsasag megnevettetoje, vagy kozepe ilyesmi. Csak nehezen ismerkedem, ha megismerek valakit, akkor konnyen baratkozok, csak valahogy nehezen ismerkedek. Szoval meg sose volt baratnom, es a legjobb baratomnak mar volt vagy 5 ha nem tobb. Es kicsit el keseredtem, tudom mondjak, hogy sosincs keso, meg meg csak 15 vagyok, de az osztalybol is, meg barataim kozul is sokaknak mar volt baratnojuk, es ez kicsit elszomorito, amikor mar van hogy kerdezik hogy mi van a nokkel stb. Olyan erzesem van mintha sose talalnek olyat akivel el tudnam magamat kepzelni. Es barataim van hogy egytserre 3-4 csajjal is beszelnek, en meg 0 val. Es ez kicsit lehangol. Valami tippek ?

15/f

2017. aug. 15. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Elösszőr 16 utána 15. Most mennyi? Egyébként teljesen normális.
2017. aug. 15. 23:39
 2/4 A kérdező kommentje:
hoppa felrefepeltem, 15 vagyok. De 3 honap mulva leszek 16.
2017. aug. 15. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanigy vagyok én is csak lányban.Nem vagyok túl csendes imádok beszélni de a fiukkal szerencsétlen vagyok mindig csak a külsőt nézem aztán meg csodálkozom h elutasitanak :D ha bejön valaki olyan zavarban vagyok h nem merek beszélgetni vele csak nagyon nyomulok közel ülök hozzá mindig meg ilyenek.Körülöttem is mindenkinek barátja van de ez engem nem zavar annyira majd eljön egyszer a szerelem nekünk is.

16/L

2017. aug. 16. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2017. aug. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!