Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis ennyi idosen? Es ha ugen akkor miert?
Hát az én első barátnőm( akinek már volt pasija elöttem ) hiányolta is :D
Nem mertem fogdosni...mert ki tudja :D inkább uriember leszek aztán felhozta hogy (1 hónap után) mi a baj , nem tetszik nekem stb aztan tisztáztuk :D hogy hát nem mertem me ki tudja...
Nekem ez tetszett is hogy nem ilyen kis félénk mint én :D egyből a lényegre tért :D (nem ri*** csak ha van valakije akkor nem szarozik)
Szal nemcink...teljesen normális. Csodálkozom is hogy még itt tartotok :D nem volt sex meg ilyesmi :D
Igen, normális.
Végre egy 14 éves lány, aki korának megfelelően viselkedik.
"Nagyon lelkiismeretes vagyok es nem szeretnem ha azthinnetek r*** vagyok.Es ertelmes vaaszokat adjatok ne olyat hogy babaznom kene." - ez a része nem a legnormálisabb.. Kb szarba húgyba nézed azt hogy te itt úgymond véleményt kérsz, segítséget, viszont kikötéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy azt milyen módon adjuk.. Hidd el ha ezeket nem írod hozzá normálisabb válaszokat kapsz mint így..
Minél jobban rávilágítasz arra amit nem szeretnél, annál jobban fogod megkapni azt.. Egyébként iróniának szántam az első kommentem felét, és kb olyan írásnemben adtam a véleményem, ahogy a kérdés lett feltéve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!