20 hetesen ez elotej lenne? Normalis ennyi idosen?
Figyelt kérdés
20+4 hetes vagyok, ma zuhanyzas utan egy kicsit megnyomtam a mellem es kifolyt belole egy keves viz szeru valami. Ez az elotej lenne? Nem nyomkodom ki belole meg semmi, tudom, hogy nem is szabad, ez az elso alkalom hogy ilyenem van, es csak vizsgalni szoktam a mellem hetente zuhanyzas utan esetleges csomok miatt, azert nyomtam meg most is de csak picit, erre kifolyt ez a valami.2012. febr. 27. 11:00
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is par napja van,engem mindenki megnyugtatott,h teljesen normalis dolog.En most vagyok 20+2 es a 2. babamat varom.Az elsönel nem volt elötejem.
2/7 anonim válasza:
Igen normális. Nekem az első terhességemnél 4 hónaposan jelentkezett. De olvastam is,hogy a 4. hónaptól lehet erre számítani.Nem mindenkinél van,de elég gyakori.
3/7 anonim válasza:
teljesen normális, csak nem átlagos.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Es ez jelentheti azt h biztosan lesz tejem szules utan?
2012. febr. 27. 11:51
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 16. héttől kezdve van és egyre több, védőnő szerint normális. Ha jól emlékszem akkor azt mondta, hogy a prolaktin hormon elkezdett csökkenni és a sárgatest hormon elkezdett nőni és ezért indult be. A szaklapok szerint az előtej nem befolyásolja a szülés utáni tej mennyiséget.
Üdv: 19+3 hkm.
6/7 anonim válasza:
Nekem a 18. hét óta van, arra semmiképp nem utal, hogy később is fogsz tudni szoptatni, de mindenképp normális. :)
29 hkm
7/7 anonim válasza:
Nekem szinte az első perctől van előtejem, igaz a teherbeesésig szoptattam. Ahogy megfogant a baba, elapadt a tejem, majd 1-2 hétre rá már volt narancssárgás előtej. Prolaktin szinttől függ, teljesen normális. Viszont sajna arra, hogy lesz-e elég tejed, ebből nem lehet következtetni. A nők 90-95%-ának van elég teje az első hat hónapban. Fő az önbizalom, és a kitartás. És készülj a szoptatásra is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!