Mennyire normális 30 hetesen? BPD 49mm. Lehet valami baj?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:42
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy elírták? A uh-t végző dokinak csak feltűnt volna, ha ennyivel kisebb.
2/6 anonim válasza:
Ez a BPD 21 hetes terhességnek felel meg, ennyivel nem lehet kisebb, vagyis valószínű elírás, főleg ha a doki semmit nem mondott. HIdd el, ha baj lenne szólt volna, 30 hetesen a 49mm bpd még egy kezdő szonográfusnak is feltűnik.
3/6 anonim válasza:
30 hetesen ez nagyon durva.én legutóbb 27 hetesen voltam uh-on.hirtelen nem tudom pontosan h mennyi volt a bpd.vagy 73 vagy 78.de 49????az nagyon kevés.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem az én babám,unokahugomé.
Nem elírás épp ma volt nálunk és néztem a papírját.Azt mondta hogy még a főorvost is lehívták mert kicsinek találták,de az annyit mondott,hogy nincs baj.
Én 2010-ben szültem és én is néztem a papírjaimat az én babámnak is 79 volt ennyi idősen.De akkor vajon mi lehet a picivel?Az orvos meg nem mond semmit csak hogy rendben van.
2012. febr. 20. 22:48
5/6 anonim válasza:
Hát 30 hetesen a 49-es Bpd nagyon kicsi. Az én kislányomnak a 19. héten volt 46 mm, és a 21. héten voltunk 4D-n, akkor már azt mondták hogy 53 mm.
Nem tudom a doki normálisnak találta ezt hogy kb. 21 hetesnek felel meg????
6/6 A kérdező kommentje:
Én is ezen csodálkozok.
2012. febr. 21. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!