7 hetes terhes vagyok. Utolso mensesem 05.24. Tegnap barnazas, ma enyhe verzes, barnazas. Elmentem ugyeletre. Huvelyi uh-n 5.7mm-es petezsak. Ez a meret ennyi idosen normalis? Fugghet a fogantatas napjatol a meret? Szerintetek lesz belole baba?
Ha későbbi ovud volt..
Hány napos a ciklusod? Mikor lett pozi a teszted?
Nekem pontosak voltak a ciklusaim, és 5+3 hetesen 8,4 mm-es petezsák volt.
8. hétben 34 mm-es petezsák, CRL: 14 mm
Szerintem neked nagyon pici. De majd kiderül. Drukkolok, hogy rendben legyen.
Annyit mondott az orvos,h folsavat szedjek. Semmilyen mas gyogyszert nem irt fel.
Hat most felkeszulok/felkeszultem,h nem sikerult,mert a meretek nem ezt tamasztjak ala es inkabb erjen meglepetest.
Remelem csoda tortenik!
Nem akarlak elkeseríteni, de 7 hetes terhesen már szívhangnak kéne látszania, nem csak petezsáknak. És ha történetesen még későbbi peteérésből is fogant a pici, az, hogy barnázol és vérzel, az marhára nem jó! Neked sürgősen gyógyszert kellett volna kapnod!
Én ezért még a gyógyszer mellett 3 napig megfigyelésen bent feküdtem a kórházban és én csak barnáztam és nem véreztem.
Milyen ügyeleten voltál? Sima háziorvosi ügyeleten vagy nőgyógyászati ügyeleten? Mert ha nem nőgyógyásznál voltál, akkor sürgősen menj oda!
Figyelj, nagyon sajnalom, de, gorcsolsz plusz verzel, akkor veteles vsn nagy valoszinuseggel.
Nem ertem, hogy mondhat ilyet egy orvos, hogy a barnazas es verzes normalis, mert nem az. Nem tudom megmentheto lett volba terhesseg profi potlassal, de szerintem neked a pozitiv teszt pillanatatol szedni kellett volna. Erre utrogestan a gyogyszer vagy duphaston. Ha masfel eve probalkoztok, gondolom mennyire vartatok a babat. Szerintem keress egy megbizhato orvost, aki ellat rendesen! Kitartast es nagy lelkierot kivanok neked!
Amugy nekem is volt egy olyan terhessegem, ahol majus 24 volt az utolso menzesz elso napja. Hosszu ciklusaim voltak es kesoi peteeresem es ugy hallottuk az elso szivhangot julius 4 en. Tisztan emlekszem, holott mar 3,5 eves a fiam. Szoval ez a petezsak meret 5 hetes terhessegnek felel meg! Szivbol sajnalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!