Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Volt egy srác (19 éves) akivel majdnem összejöttem, de a végén nem úgy alakult (annyira nem viselt meg a dolog) és abban maradtunk, hogy barátok maradunk. Nemrég írt nekem, hogy mi újság, és mondta h 2 hete van barátnője...
Aztán néhány napja írta, hogy szerinte vége, mert a lány (15 éves) nem úgy érez iránta. És most szarul van miatta.
Nem akarta elmondani, hogy hogy történt a dolog, és most így próbálom vigasztalni, hogy nem is tudok semmit.
Kérdeztem tőle, hogy miért velem beszél erről, és azt mondta h csak velem tudja megbeszélni.
Adok neki ötleteket, hogy mit csináljon, de nem is igazán figyel rám, és néha bunkó is velem (ezt is írtam neki, de állítja, hogy figyel és bocsánatot kért).
Ennyire jószívű lennék vagy mi? :D Normális, hogy segítek neki és nem zavarom el? :D (tényleg nem érzek iránta semmit!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!