Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mindig a gebe lányik jönnek be?
Nem mintha én kövér lennék de mindig azt látom h a fiúk ilyen csontváz lányokkal járkálnak és nem olyanokkal aki nem esnek szét ott helybe olyan vékonyak,olyanokkal akiknek van alakja?
Minden fiúnak már csak a csontik tetszenek?
Ez hülyeség..
Én pl tényleg a vékony lányokat szeretem, de azért nem a csontvázakat..meg nem utasítom el az átlagosnak mondható lányokat se..sőt, olyanok is vannak akik kifejezetten a duci lányokat szeretik..
Nekem egyáltalán nem jönnek be a sovány lányok, persze ha a személyiségében megragad valami, akkor nem mondok nemet.
De ha csak külső alapján tetszene egy lány akkor a kicsit ducibbakra figyelnék fel. Mondjuk a 170 centihez a 60-65 kiló nem rossz arány.
Ez nem igaz.
Az viszont igen, hogy a testesebb lányok 90%-a az őrületbe tud kergetni az örökös "kövér vagyok, le akarok fogyni" hisztijével.
Ahogy láthatod a válaszokat: nem.
De attól, mert fiúk vagyunk, nem vagyunk egyformák :D Kinek mi jön be, nem lehet általánosítani.
Nekem nagyon tetszenek az általad gebének, csontinak, alaktalannak nevezett lányok...
De miért is lenne alaktalan? Mert nincs rajta felesleg? Igenis van alakja, max neked az az alak nem tetszik. Na mind1, hagyjuk.
A lényeg az, hogy megnyugodhatsz, nem csak azok jönnek be. Ahogy a lányoknak sem ugyan az az alak tetszik - valakinek az izmos, vékony, kövérebb (mackós)
Ugyan ez a fiúknál is megvan: sportosabb, vékony, teltebb, netán izmos és még sorolhatnám.
Ez a probléma viszont csak 1 helyzetben lehet kissé hátrány, ha pont neked egy olyan fiú tetszik, akinek a nagyon vékony lányok jönnek be.
Ugyebár most csak külsőről beszéltünk
En is ilyen testalkatu vagyok. Nem tehetek rola,orokoltem,hogy nem tudok meghizni.
Nem ugy tapasztalom,hogy ez annyira bejonne a fiuknak. A legtobbjuknek inkabb azok tetszenek,akiknek van alakjuk.
Bar szerencsere a szamomra tokeletes embernel ez nem volt hatrany.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!