Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A 16-18 éves fiúknak milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16-18 éves fiúknak milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy átlagosan a mai 16-18 éves fiúk milyen csajokra buknak, milyen stílus tetszik nekik/nektek? Én rendszeresen konditerembe járok és crossfitelek,nem vagyok mondható egy "átlagos" lánynak, de úgy vettem észre hogy nem igazán tetszek nekik, vagy csak nem mutatják? 17/l
2015. aug. 9. 02:41
 1/9 anonim ***** válasza:
hát én se vagyok egy "átlagos" 18 éves fiú, meg az ízlésem sem olyan, de azért még leírjam?
2015. aug. 9. 02:46
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Külsőre legyen nőies arányos oszt csókolom

:)) :D

Értelmes intelligens, viszonylag tudjon alkalmazkodni a dolgaimhoz azaz ismerjen ki hogy mikor mit tegyen ne akarja kierőszakolni belőlem mindig hogyha bajom van.

Tisztelettudó, na meg érje el azt hogy azt tudjam rá mondani hogy na vele több vagyok,(szóval tudjam azt mondani hogy nélküle kevesebb vagyok és féljek elveszíteni ) és legyen nő.. ami a legfontosabb..

Az se baj ha ért pár dologhoz a konyhában pl, de ezek már a +ok.

Őszinteség hűség, határozott nőiesség, na meg ahogy mondtam tudja kezelni a dolgokat, ne legyen egy nyámnyila.

Szitu??

Tudja kezelni a dolgokat ismerjen ki::

Bajom van akkor ismerje fel rajtam hogy mikor van az hogy nem érdemes próbálkozni azzal hogy kiszedje belőlem, ismerje fel a lelkizős napomat, persze ezt nem azt mondom hogy ránézésre, bár egyszer volt már ilyen bnőm.

Sokoldalúság előny, céltudatosság főleg.

Jobban szeretem a csendesebbeket mármint a társadalmi életben szóval nem az hogy menjünk tombolni pestre hanem csendes időtöltés. Szal nem muszáj nekünk felmenni olyanra mint annó a hajógyári... sőt imádom ha ilyen téren inkább kerüli ezeket.

Párkapcsolat mélyebbik terén ne legyen bonyolult szóval ami most megy ez a ,,okozzunk fájdalmat a másiknak azzal hogy véresre szívjuk a nyakát vagy a hátát úgy kikaparni hogy horrorfilmbe illő'' hát ezt nem díjazom.

Soknak tűnik amit írtam de szerintem nem az.

Az ilyen alapokat hogy mindent osszon meg velem ha valamiben egy picit se ért egyet vagy nem tetszik neki azt ügye nem írtam le

Ui: Szerintem nem nagy elvárás egy normális párkapcsolatnál ez megvan ha minden őszinteségen alapul.Hisz mindent meglehet beszélni

2015. aug. 9. 02:47
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
ya 17/f
2015. aug. 9. 02:47
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
szep arc, vekony es jo nagy kannákkal
2015. aug. 9. 03:18
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

18 éves vagyok.

Ideál: (külső)

( először az arcot nézem meg )

Hosszú haj

Ápolt arc

Vékony , formás (sportos)

Kicsit magas legyen de nem fontos ( 170-175 )

Belső :

Legyen intelligens, normális . Legyen tájékozott , legyen célja a jövőre nézve . Nem kizáró ok , de nem szeretem ha egy lányon a fél város átment tehát ne adja könnyen magát . Ne igyon , ne cigizzen .

Én is sportolok edzek heti 4-5 alkalommal mindenem a testepites szóval nehéz barátnőt találnom.

2015. aug. 9. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak kisebb legyen nálam, a kor mindegy, de szerintem mások gáznak tartanák, ha a lány nőiesebb lenne mint amennyire én férfias.

Legyen vékony, csinos.

Stílusra legyen kicsit keményebb, ne az a tipikus lelkizős, sírós, depizős stb... mint manapság a lányok.

A konditerem pozitívum, de nem mernék próbálkozni olyan csajnál, akinél arra következtetek, hogy izmosabbnál izmosabb csávók közül válogathat.

2015. aug. 9. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Külső:

160-170 cm magas,hosszú haj,színe mindegy,csak legyen természetes.Szemszín szintén mindegy.Ne legyen se pálcika,se bontógolyó,szóval 18-22-es testtömegindex között.:D Legyen ápolt,de ne sminkelje agyon magát.

Belső:

Rendelkezzen némi alapintelligenciával.Nem hátrány,ha tud helyesen írni.Tudjon nevetni a szar vicceimen,legyen közös érdeklődési körünk.Lehessen vele viccelődni,ugyanakkor komoly dolgokról is beszélni.

Előny ha sportol,ne cigizzen,ne igya le magát minden hétvégén a sárga földig.

16/F

2015. aug. 9. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre a kisugárzása jön be aztán a mosolya az arcával majd az alkata ami néha beelőzi ezeket.

Külső: 172cm magasság a maximum (én 181cm vagyok) haja mindegy az a lényeg jól álljon neki, alkat legyen izléses se nem deszka se nem fatuskó, olyan van mit fogni elöl hátul efektus.

Belső: okos, céltudatos, humoros, határozott, ám nem kell mindig tejlesen komolynak lennie de van amikor legyen

17f

2015. aug. 9. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem külsőre csak a modellek jönnek be.. olyan tökéletes vonásaik vannak :o

Csak őket nehéz "megérteni"..

2015. aug. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!