Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúknak csak a kisportolt fiúk jönnek be?
Nagyon érdekes tapasztalatom van ezen a téren. A barátnőm illetve az anyukám hívtam el erre a figyelmemet és azóta magam is észre vettem, hiszen figyelek rá.
Egész eltérő a két nem által preferált férfias, Adonisz küllem. Egy nagyon férfias vonásokkal megáldott, domináns, higgadt, izmos, magas, borostás férfi noha jól hangzik így leírva a lányok számára is, mégsem ez számukra az abszolút! Azonban a férfiak számára igenis ez a numero uno és akkor is ezt akarják elérni (feltéve ha érdekli őket ez a dimenzió), ha tudják, hogy nem feltétlen jön be ez, vagy épp az elképzelt küllem a korabeli illetve a hozzá illő lányoknak.
Ebből kiindulva pedig levonható a véleményem.
Az elején említett tapasztalat pedig. Engem több "jó" pasi néz meg, mint az imént említett két nőt együtt. És nem azért, mert nem elég reprezentatívak, mert igenis azok, sőt. Pedig engem aztán pont nem érdekel ez az egész történet, szóval még csak azt sem lehetne mondani, hogy valamilyen módon felhívnám őket keringőre.
Nekem csak a vékony srácok jönnek (én is az vagyok) :)
25/F
Én kifejezetten taszítónak találom a kigyúrt pasikat.
Az átlagos alkatúakat és a vékonyakat szeretem.
remek heti 6órát gyurok,hogy szép legyek és izmos erre mindenkinek a girnyok jönnekbe.
ők 2-3 stb éve hol voltak?
én spec bi vagyok,de ja legyen sportos vékony. ha olyan a jellem akkor egy pici poci lehet,(mert ha olyan amilyennek lennie kell akkor csak ezért nem hagyom futni)de akkor is legyen benne motiváció a fogyásra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!