Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúknak a nagyszájú lányok jönnek be és nem a csendesebbek ( ami nem azt jelenti, hogy meg se szólal)?
Figyelt kérdés
És rá se henderitenek a normálisabbra, hanem űzik az eszüket a kicsapongókkal?
Normális válaszokat várok!
2015. máj. 31. 13:28
1/18 anonim válasza:
Nekem pont hogy a nagyszájú lányok nem jönnek be. Inkább a csendesebb, picit félénk lányok iránt érdeklődöm :)
16/f
2/18 anonim válasza:
Nekem is a csendesebb lányok tetszenek :9 14/f
3/18 anonim válasza:
Nekem személyesen a vissza húzódók jönnek be nem azok akik játszák az eszüket lehetséges rossz helyen keresgélsz 15F
4/18 anonim válasza:
Én imádom a csendes csajokat.
Ha van kedved irj rám.
15/F
5/18 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagyszájú lányokat
Beszélős lehet, vagy akár szótlan de öntelt ne legyen:)
6/18 anonim válasza:
Én ki nem állhatom a nagy pofájú lányokat! Egyszerűen rühellem. 16/F
7/18 anonim válasza:
nem szeretem a csöndeseket akiből úgy kell harapó fogóval kihuzzni minden szót
8/18 anonim válasza:
nekem az kell, aki foglalkozik velem, akit érdeklek
9/18 anonim válasza:
azért, amiért nektek csajoknak is csak a nagyszájú, bunkó böfögős, fingós menő páwa ratyik jönnek be
10/18 anonim válasza:
Hát....
Érdekes kérdés EZ IS!
Am nem tudom (pontosan) ,hogy a "nagyszájú"-t mire érted.
De volt egy csaj akivel flörtöltem , és ordítva beszélt hozzám. :D
Ám nekem is ink. a csendesebb , nyugisabb csajok jönnek be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!