Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az olyan aki otthon veszekedős nagyszájú, nyílt idegen emberekkel, idegen helyen pedig behúzza fülét farkát?
Hát figyelj...tegyük fel, hogy alapvetően egy normális, nyugodt, normális értékrendet képviselő emberről van szó, akit, igen ki lehet hozni a sodrából, mert amúgy kit nem lehet? És akkor, ha mondjuk már egy ideje magába fojtja a problémákat, lehet elég egy apró kis szikra, és robban...és akkor kiabál, dühöng, veszekszik...majd lenyugszik és elmúlik a vihar...ezt nyilván hol teszi? Hát otthon...hol dühöngne? A munkahelyen ahol kirúghatják, és jövőhónapban már gondot okozhatna a megélhetés? Idegen emberek előtt ismét felteszem kérdést, hogy miért kéne dühöngeni? Attól, hogy vannak olyan esetek, mikor elfogy a türelme valakinek, és kiakad, még nem feltétlenül jeleni azt, hogy alapvetően nem lehet, egy csendes, szerény, nyugodt ember, aki idegenek előtt fülét-farkát behúzza.
Egy példa: az én egyik barátnőm hasonló...a távolabbi környezete egy csendes, nyugodt, béketűrő embernek ismeri. DE! vannak helyzetek, mikor úgy ki tud akadni, hogy rá se ismerne senki...például mikor 124-szer kéri meg a párját, hogy ne a lakásba dobálja szét a szennyesét, hanem legyen kedves betenni a szennyestartóba...ha elővesz valamit a hűtőből tegye már vissza...ha eszik, legalább a mosogatóig vigye már el a mosatlant...ha megbeszélik, hogy a párja leviszi a szemetet munka előtt akkor vigye már le ténylegesen, különben szétszedi a kukát a macska...és akkor mikor ezek így mind egybegyűlve összejönnek....na akkor aztán van cirkusz...kb 3 hetente szokott besokallni...:)
A legtöbb ember ilyen. Az idegenekkel való nyílt személyes konfliktust kerülik, de otthon vagy ami még rosszabb, online közegben kimondják amit gondolnak. Te gyökér.
Na jó, nem vagy az, bírlak nagyon, és jézus is szeret!
Guaranga! :)
1.) Olyan ember, aki otthon vezeti le a feszültséget, máshol meg elfojtja a problémáit, akár munkával kapcsolatban is. (anyám pl. ilyen)
2.) Olyan ember, akit otthon nagyon felhúz a családja. (ez pl. én vagyok, nem szeretek a család villámhárítójaként üzemelni, és ezt szóvá teszem, ők okot adnak erre a viselkedésre, mások nem...)
Mint az exem.
Mindig abba rúg, akinek a legjobban fáj... idegenekkel szemben nem mer kiállni magáért, ezért otthon éli ki a felgyülemlett agresszióját. Amikor megtanultam ellenállni, akkor a gyerekkel lett agresszív. Amikor ő is kiállt magáért, akkor belerúgott a macskába...
Most meg már nincs kibe rúgnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!