Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúknak a nagyszájú lányok jönnek be és nem a csendesebbek ( ami nem azt jelenti, hogy meg se szólal)?
És rá se henderitenek a normálisabbra, hanem űzik az eszüket a kicsapongókkal?
Normális válaszokat várok!
köszönöm a válaszokat, örülök, hogy vannak olyan srácok, akik a visszafogottabb lányokat kedvelik :)
#10- a nagyszájút arra értem, aki az öltözködésével henceg, meg hogy milyen jól néz ki és a beteg gondolatait nem félti szélnek ereszteni és azzal felvágni
Ezek a nagypofájú lányok, akik teszik a szépet és minden nap más fiúval d.gnak, egyáltalán nem jönnek be.
Viszont azt se szeretem, ha a lány alig szólal meg és mindentől visszahúzódik.
Én inkább a csendesekre szavazok! Ahogy szinte mindenki :)
Persze az sem rossz, ha szeret és tud beszélni, de nagyszájú ne legyen.
Nem baj ha úgy másokkal szembe csendes. De én nagyon szeretek beszélgetni, ezért egy ilyen csendes lánnyal nem jönnék ki.
Aztán az a baj, hogy nagyrészt a kicsit kiközösítettebb lányok a csendesebbek, ők pedig nem túl szépek.
Biztos vannak kivétlek, de én eddig ezt vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!