Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker fiúknak csak a rocker lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Mármint azok a rocker lányok akik full feketébe vannak vagy azok is akik nem?14/l2015. aug. 15. 15:41
1/9 anonim válasza:
Miért van ennyi rocker kérdés mostanában?
3/9 anonim válasza:
Nekem nem csak a rockerek jönnek be. De ők egy kicsivel jobban fel keltik a figyelmem. Meg velük könnyebb ismerkedni.
4/9 the_rocker válasza:
nem csak a rocker lányok jönnek be és az hogy rocker nem azt jelenti hogy csak feketében van. 14/F
5/9 anonim válasza:
A barátom az punk volt, most meg rasztahajú metálos, én pedig egy random most éppen szőke hajú, főleg minimal és goa zene kedvelő kicsit hippi beütésű csaj vagyok.
6/9 A kérdező kommentje:
Uzolsó : Tudom de úgy általánosságban
2015. aug. 15. 18:32
7/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem az uccsó hanem az uccsó előtti!
2015. aug. 15. 18:33
8/9 anonim válasza:
Én is Rockos vagyok de annyira nem mutatom ki :) a lányoknál meg egyedül a plázacica stílus nem jön be (öt kiló smink meg ugy mindene kilátszik)
9/9 9opal válasza:
Enyhén rocker stílusom van , de a full feketét már-már túlzásnak találom . Tehát nem . :) 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!