Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak vagy inkább az átlagembernek miért nem tetszenek a goth/rocker lányok? Ugyanolyan szépek, nagymellűek lehetünk mi is.
Az a véleményem hogy Magyarország nagyon elmaradott ezen a téren. Mki arra van beállítva, hogy ami az átlagtól eltér, az már rossz. Ha mindenki szürke kisegér lenne, ahogy a sötét átlag, akkor lenne szép és jó a világ a magyarok szerint.
Én pl goth lány vagyok, nőiesen öltözködöm, de feketén... fekete a szemöldököm, szemem, derékig ér a hajam, vörös a szám. Ruhákba szinte csak feketét hordok, mert szeretem ezt a színt és még jobban karcsúsít. Amúgy se vagyok kövér, se vastag, 175 magas vagyok és 60 kg. Mindig látom az emberek arcát, ahogy rámnéznek és bámulnak irtó idegesítően. Általába a bakancson vannak fennakadva, ha erősebb a sminkem, akkor azon, ha extrémebb gyűrű/karkötő/nyaklánc/nyakörv van rajtam akkor azon.
Bezzeg a köldökik érő dekoltázstól, műszájtól, műmelltől meg a cicababáktól senki nincs fennakadva! Max az idősek! Általába a c-típusú állampolgárok bámulnak meg jobban, valami olyan gondolatokkal hogy skinhead vagyok, csak mert bakancsom van...
És leszögezném, nincs feltűnési se semmilyen viszketegségem. Ezt a zenét szeretem és a fekete színt, kombinálva én leszek az eredmény. Temetőben meg nem pózolok....
Valaki adhatna magyarázatot miért kell így megbámulni, elítélni a rockereket?????????
"A fiúknak vagy inkább az átlagembernek miért nem tetszenek a goth/rocker lányok?"
Mert nem tetszenek és kész. Fogadd el!
"Mki arra van beállítva, hogy ami az átlagtól eltér, az már rossz."
Mert általában így is van. Pl. a homokosok és a pedofilok is eltérnek az átlagtól, de mégsem mondaná rájuk senki, hogy jók.
Ha pedig adott egy csoport, amelyik szándékosan eltér a többi embertől, mert...akkor arról nem a többség tehet.
nekem az olyanok nem tetszenek, akiknek nincs szemöldökük, meg pandásra van festve a szemük
de van egy pár jó bőr is közöttük
nyílván nem a homokosokra gondoltam...
az ilyen vélemények miatt vagyunk szegényes kis szürke ország...
Előző:
"Általában", de nem mindig. A sok buta ember mégis azt hiszi, hogy mindig. És ez a baj.
Valóban van egyfajta ellenérzés a rockerek felé (hát még a gothok felé), és ezt leginkább a nagyondiszkós/nagyonrapper/nagyonegyéb szubkulturkör és a nagyonsemmilyen egyének produkálják. Túl szűk látókörük alakult ki (mindenben), amibe nem kerültek bele a rockerek, így fura szemmel néznek rájuk. Ezek főleg az ilyen szolíd"diszkós"féleségbe tartozható, natúr kategória, amilyenek a reklámokban és a filmekben vannak. Sokak számára csak ők az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!