Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak vagy inkább az átlagembernek miért nem tetszenek a goth/rocker lányok? Ugyanolyan szépek, nagymellűek lehetünk mi is.
Az a véleményem hogy Magyarország nagyon elmaradott ezen a téren. Mki arra van beállítva, hogy ami az átlagtól eltér, az már rossz. Ha mindenki szürke kisegér lenne, ahogy a sötét átlag, akkor lenne szép és jó a világ a magyarok szerint.
Én pl goth lány vagyok, nőiesen öltözködöm, de feketén... fekete a szemöldököm, szemem, derékig ér a hajam, vörös a szám. Ruhákba szinte csak feketét hordok, mert szeretem ezt a színt és még jobban karcsúsít. Amúgy se vagyok kövér, se vastag, 175 magas vagyok és 60 kg. Mindig látom az emberek arcát, ahogy rámnéznek és bámulnak irtó idegesítően. Általába a bakancson vannak fennakadva, ha erősebb a sminkem, akkor azon, ha extrémebb gyűrű/karkötő/nyaklánc/nyakörv van rajtam akkor azon.
Bezzeg a köldökik érő dekoltázstól, műszájtól, műmelltől meg a cicababáktól senki nincs fennakadva! Max az idősek! Általába a c-típusú állampolgárok bámulnak meg jobban, valami olyan gondolatokkal hogy skinhead vagyok, csak mert bakancsom van...
És leszögezném, nincs feltűnési se semmilyen viszketegségem. Ezt a zenét szeretem és a fekete színt, kombinálva én leszek az eredmény. Temetőben meg nem pózolok....
Valaki adhatna magyarázatot miért kell így megbámulni, elítélni a rockereket?????????
A második 15:13 vagyok.:D
Sosem fogom megérteni,hogy mért kell túlproblémázni ezt az öltözködés dolgot.:)
Van akinek ez tetszik,van akinek az..
Az én legobb barátnőm egy "cicababa" kinézetű lány én meg goth vagyok.Ennyi.:D Attól,hogy a nem szereti a bakancsom még nem röhög és mondja,hogy ufó és én sem piszkálom,hogy naa plázacica...:D
Miért?Ahogyan neki valószínűleg nem tetszik az én öltözködésem,úgy nekem sem az övé.:)
Ezzel az előbbi írásommal csak azt akartam kifejezni,hogy mit érdekel engem,hogy néz ki a másik.Attól lehet egy nagyon jófej ember és nálam az,hogy valaki úgymond plázacica az nem zárja ki,hogy barátkozzak vele.
Nagyon relatív,hogy kinek mi a szép.
Én sosem piszkáltam/nevettem ki senkit pusztán az öltözködése miatt.:)Mivel mint írtam,engem ez nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!