Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúknak vagy inkább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak vagy inkább az átlagembernek miért nem tetszenek a goth/rocker lányok? Ugyanolyan szépek, nagymellűek lehetünk mi is.

Figyelt kérdés

Az a véleményem hogy Magyarország nagyon elmaradott ezen a téren. Mki arra van beállítva, hogy ami az átlagtól eltér, az már rossz. Ha mindenki szürke kisegér lenne, ahogy a sötét átlag, akkor lenne szép és jó a világ a magyarok szerint.

Én pl goth lány vagyok, nőiesen öltözködöm, de feketén... fekete a szemöldököm, szemem, derékig ér a hajam, vörös a szám. Ruhákba szinte csak feketét hordok, mert szeretem ezt a színt és még jobban karcsúsít. Amúgy se vagyok kövér, se vastag, 175 magas vagyok és 60 kg. Mindig látom az emberek arcát, ahogy rámnéznek és bámulnak irtó idegesítően. Általába a bakancson vannak fennakadva, ha erősebb a sminkem, akkor azon, ha extrémebb gyűrű/karkötő/nyaklánc/nyakörv van rajtam akkor azon.

Bezzeg a köldökik érő dekoltázstól, műszájtól, műmelltől meg a cicababáktól senki nincs fennakadva! Max az idősek! Általába a c-típusú állampolgárok bámulnak meg jobban, valami olyan gondolatokkal hogy skinhead vagyok, csak mert bakancsom van...

És leszögezném, nincs feltűnési se semmilyen viszketegségem. Ezt a zenét szeretem és a fekete színt, kombinálva én leszek az eredmény. Temetőben meg nem pózolok....

Valaki adhatna magyarázatot miért kell így megbámulni, elítélni a rockereket?????????

2011. dec. 20. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
26%
Fúú kérdező én asszem tudom hogy ki vagy.
2011. dec. 20. 15:00
 22/80 anonim ***** válasza:
13%
és nyominger?:D:D
2011. dec. 20. 15:02
 23/80 anonim ***** válasza:
79%

Rock zenét hallgatok, rocker a nőm is, de nem öltözködünk ki buliban sem. Az csak magamutogatás. Az érzés úgyis bennünk van, hogy rockerek leszünk örökre.

Elhiheted, hogy ki fogod nőni ezt. Amint állásinterjúra mész. Még a recepcióig sem jutsz, már kivágnak. Vannak olyan társadalmi elvárások, aminek meg kell felelnünk. A magánéletében mindenki azt csinál, amit akar. Erre majd rá fogsz jönni.

27F

27F

2011. dec. 20. 15:03
 24/80 anonim ***** válasza:
81%

Abból gondolgom hogy magamutogatás és feltűnösködés amit csinálsz, hogy érdekel mit gondolnak mások,és egyenesen felháborítónak tartod amiért nem a hozzád hasonlók után döglenek a pasik.

Semmi baj sincs azzal ha valaki így öltözködik, nekem pl. tetszik, de ha te ezt most még feltudod vállalni (később munka miatt nem fogod tudni), akkor nem értem miért nem úgy állsz hozzá mint mások: tudod, hogy másnak ez nem tetszik, és meg is érted, de nem érdekel. Ez lenne a normális felfogás részedről!

É is rocker vagyok, járok koncertekre, meg ilyenekkel lógok, de átlagosan öltözködöm, mert nem szeretem ha megbámulnak, meg azért nekem van egy visszafogott oldalam is. Lényeg hoy belölről az vagyok aki. Nem a fűzötől meg az acélbetétestől leszek igazi rocker.

Szóval: Már rég baj, ha egy ilyen vérebli rockert érdekel hogy mások kinézik őket.

2011. dec. 20. 15:13
 25/80 anonim ***** válasza:
100%

"temetőben pózolás, állatkínzás stb."

Na ez kész..

Én is goth vagyok,20éves,feketében járok,bakancsban,nekem is derekamig ér a hajam csak szőke.:)Temetőben soha az életemben nem pózoltam és nem is fogok.Állatokat imádom,nekem is van,soha nem bántanám egyiket sem.Gyerekeket is szeretem ezért is leszek óvónéni.:)

Az egy dolog,hogy feketében járok és milyen zenét szeretek,attól még nem vagyok(és úgy gondolom a többségünk sem az) egy bekattant,depis elmebeteg..Igen,tudom,hogy így megbámulnak az emberek és soknak nem is vagyok szimpatikus..De mikor már olyan dolgokat beleképzelnek,hogy állatkínzás..Te jó isten..

2011. dec. 20. 15:13
 26/80 A kérdező kommentje:

Jaj most mki jön ezzel a magamutató szöveggel :D Nem a zenéhez öltözködöm drága LadyLee, ha tudnál olvasni, elolvastad volna... ez a szín tetszik és kész. Az hogy a zenéhez köze van, engem aztán nem érdekel...

Nyílván munkába másképp öltözködik az ember, van ilyen ruhatáram is, de amint hazajövök, átvedlek... Nem azt kértem hogy becsméreljétek a rockereket, meg a gothokat hogy milyen sz@rok, minek rinyálnak...

Nekem a kérdésem az volt hogy miért kell elítélni??? Nem azt kértem hogy álljatok le fikázni, kaptam már eleget... :D

Nem sötét, szánalmas lelki világom van, hanem igen gazdag, színes, de ezt csak a párom tudná jobban elmondani. Imádom az életet, a nevetést, a romantikát, a bulikat, mindent.Nem sötét, érfelvágó emós vagyok. Csak a skatulyázást rühellem, és az okát nem tudom.

De ha nektek jobb egy üres agyú, IQ-fighter cicaplázababa, akkor ne sírjatok ha nem szeret, megcsal, átnéz rajtad, rádtapos :P

2011. dec. 20. 15:15
 27/80 A kérdező kommentje:
Öcsém, tévedés... engem aztán nem érdekel hogy utánam nem döglenek a pasik. Engem az érdekel hogy MMIÉRT ÍTÉLIK EL A ROCKEREKET???????????????????? MAGYAROK VAGYTOK??? Letojom hogy én tetszem-e másnak vagy sem, csak miért kell skatulyázni, ítélkezni, lenézni a másikat???? Vágjátok már mi a kérdésem?:D
2011. dec. 20. 15:16
 28/80 anonim ***** válasza:
0%
jah, ha párod van akkor valszeg mégse ismerlek :P
2011. dec. 20. 15:17
 29/80 anonim ***** válasza:
18%
Hát ismerek akkor egy pont ilyen csajt amilyen te vagy. Lehetne jó csaj is belőle, de nagyon elrontja magát és eszméletlenül negatív a kisugárzása. Igazából még sose láttam ilyen negatív kisugárzású csajt, lerí róla hogy utálja az embereket stb. Hát nem tom miért kell ezt csinálni, pedig mondom, nincs lehetne jó nő is
2011. dec. 20. 15:20
 30/80 anonim ***** válasza:
33%
Ha jajde szereted az életet,akk meg nem vagy goth..Jah és akk megkérdezném,h ha szted nem kéne elíélni az embereke,azér amilyenek,akk te mért is hordad el a cicababa lányoka az előbb?Egyik szavaddal ütöd a másikat..
2011. dec. 20. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!