Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy ilyen fiú tetszik?
Mivel felmerült benned ez a kérdés, szerintem te is jól tudod, hogy nem normális.
Amúgy ismerős a helyzet, csak én fiú vagyok.
Régebben folyamatosan "beleszerettem" népszerű és szép, de hülye és egoista lányokba. A szerencsém az volt, hogy nem mertem kezdeményezni náluk, így nem lett egyik "szerelmemből" se semmi.
Aztán kb. 1 éve rájöttem, hogy nem normális, hogy egyfolytában ilyen lányokba szeretek bele. Megpróbáltam az agyammal irányítani, hogy kibe legyek szerelmes, és valamilyen szinten sikerült. Néha még mindig vonzódom ilyen lányokhoz, de ha látom, hogy emberileg nincsenek rendben, akkor az agyammal leállítom a folyamatot, ami így megragad vonzódás szinten, és nem jut el szerelemig. A vonzódás így se múlik el, de azt eszközölni tudom, hogy ne zavarjon annyira. Közben meg várom, hogy találjak egy olyan lányt, aki kedves, értelmes, okos, és az agyamnak is megfelel.
Ha van még valami kérdésed, nyugodtan kérdezhetsz. :)
Attól még mindig egy "ütök borulsz" típusú ember, hogy van egy olyan oldala, mint amilyet te írtál...
Egy ilyen természetet nem ellensúlyoz a jó humor....
4: Megpróbálod bemagyarázni magadnak, hogy nem is olyan rossz ember ő. Magadban azt gondolod, talán még lehetne is valami köztetek. Tudom, mert én is ezt tettem egy ideig. Ezért javaslom, hogy te ne tedd, mert semmi jóra nem vezet.
2-es voltam.
Vagyis eldicsekedett azzal, hogy megvert valakit?
Ez egy s'ggfej.
Sok boldogságot, remélem bántalmazni is fog, megérdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!