Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy ilyen fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy ilyen fiú tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 1 srác aki ugyanoda jár matektanárhoz mint én és már több éve ismerjük egymást. Eleinte teljesen közömbös szemmel tekintettem rá de valami az utóbbi időben megváltozott (kb. fél éve) Már elég régen találkoztunk és főleg most nagyon megváltozott,pl. elkezdett mutálni a hangja,és amikor először megszólalt szinte kirázott a hideg, olyan érzésem volt mintha nem is ismerném és egy idegenhez beszélnék.Igazából a lényeg még csak most jön ez a srác többször is behúzott már másoknak,volt olyan,hogy valakinek eltörött miatta az orra. Nagyon önfejű és elég agresszív tud lenni ha valaki felidegesíti,ráadásul ezt még így híresztelte nekem és a matektanáromnak is,hogy megütött valakit,mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga... Ezek ellenére mégis folyton ő jár a fejemben,pedig elakarom felejteni mert tudom,hogy egy idióta,de nem sikerül. Szerintetek mit tehetnék? A matektanáromat semmiképp nem akarom leváltani, mert már régóta oda járok és nagyon jól magyarázza az anyagot.

2015. okt. 1. 20:05
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Ha neked bejön... Ez azért lehet jo mert biztonsagban èreznèd magad mellette. De lehet hogy csak játssza a fejèt.
2015. okt. 1. 20:16
 2/40 anonim ***** válasza:
74%

Mivel felmerült benned ez a kérdés, szerintem te is jól tudod, hogy nem normális.

Amúgy ismerős a helyzet, csak én fiú vagyok.

Régebben folyamatosan "beleszerettem" népszerű és szép, de hülye és egoista lányokba. A szerencsém az volt, hogy nem mertem kezdeményezni náluk, így nem lett egyik "szerelmemből" se semmi.

Aztán kb. 1 éve rájöttem, hogy nem normális, hogy egyfolytában ilyen lányokba szeretek bele. Megpróbáltam az agyammal irányítani, hogy kibe legyek szerelmes, és valamilyen szinten sikerült. Néha még mindig vonzódom ilyen lányokhoz, de ha látom, hogy emberileg nincsenek rendben, akkor az agyammal leállítom a folyamatot, ami így megragad vonzódás szinten, és nem jut el szerelemig. A vonzódás így se múlik el, de azt eszközölni tudom, hogy ne zavarjon annyira. Közben meg várom, hogy találjak egy olyan lányt, aki kedves, értelmes, okos, és az agyamnak is megfelel.

Ha van még valami kérdésed, nyugodtan kérdezhetsz. :)

2015. okt. 1. 21:19
 3/40 anonim ***** válasza:
62%
Nem normális.
2015. okt. 1. 21:51
 4/40 A kérdező kommentje:
2#-es köszönöm,ez sokat segített :) Annyival még kiegészíteném,hogy van egy jobbik énje is a srácnak emellett az elborult mellett. Velem pl. mindig rendes volt és valami oltári humora van,azthiszem ezért érzem azt amit.
2015. okt. 1. 22:03
 5/40 anonim ***** válasza:
58%

Attól még mindig egy "ütök borulsz" típusú ember, hogy van egy olyan oldala, mint amilyet te írtál...

Egy ilyen természetet nem ellensúlyoz a jó humor....

2015. okt. 1. 22:09
 6/40 anonim ***** válasza:
62%

4: Megpróbálod bemagyarázni magadnak, hogy nem is olyan rossz ember ő. Magadban azt gondolod, talán még lehetne is valami köztetek. Tudom, mert én is ezt tettem egy ideig. Ezért javaslom, hogy te ne tedd, mert semmi jóra nem vezet.

2-es voltam.

2015. okt. 1. 22:18
 7/40 anonim ***** válasza:
25%

Vagyis eldicsekedett azzal, hogy megvert valakit?

Ez egy s'ggfej.

Sok boldogságot, remélem bántalmazni is fog, megérdemelnéd.

2015. okt. 1. 23:22
 8/40 anonim ***** válasza:
37%
De, téged is bántana. Mivel nő vagy, fel fogod bszni az agyát, és hidd el, hogy lekeverne egyet.
2015. okt. 2. 08:28
 9/40 anonim ***** válasza:
66%
Attól, hogy téged nem bántana, még ugyanúgy egy agresszív kőbunkó, hányszor írjuk még le?:DDD
2015. okt. 2. 18:03
 10/40 A kérdező kommentje:
Jó,megértettem. De ettől még egyáltalán nem bunkó és még csak nem is beképzelt. Szerintem a jó tulajdonságaira kell koncentrálni,nem arra,hogy másokkal mit tett meg hasonlók...
2015. okt. 2. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!