Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy ilyen fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy ilyen fiú tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 1 srác aki ugyanoda jár matektanárhoz mint én és már több éve ismerjük egymást. Eleinte teljesen közömbös szemmel tekintettem rá de valami az utóbbi időben megváltozott (kb. fél éve) Már elég régen találkoztunk és főleg most nagyon megváltozott,pl. elkezdett mutálni a hangja,és amikor először megszólalt szinte kirázott a hideg, olyan érzésem volt mintha nem is ismerném és egy idegenhez beszélnék.Igazából a lényeg még csak most jön ez a srác többször is behúzott már másoknak,volt olyan,hogy valakinek eltörött miatta az orra. Nagyon önfejű és elég agresszív tud lenni ha valaki felidegesíti,ráadásul ezt még így híresztelte nekem és a matektanáromnak is,hogy megütött valakit,mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga... Ezek ellenére mégis folyton ő jár a fejemben,pedig elakarom felejteni mert tudom,hogy egy idióta,de nem sikerül. Szerintetek mit tehetnék? A matektanáromat semmiképp nem akarom leváltani, mert már régóta oda járok és nagyon jól magyarázza az anyagot.

2015. okt. 1. 20:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Szívesen, szeretek kisregényeket írni. :)

Attól még, hogy jó tanuló, nem biztos, hogy jó ember is.

Írhatnál valamivel többet róla, hogy miért szokott verekedni, amúgy hogy viselkedik azokkal, akik nem kötnek belé stb. Akkor talán jobban meg lehetne állapítani, hogy milyen ember. (Ne azt írd, hogy milyen vonzónak és szexinek tartod, mert ebből nem lehet rájönni. :D)

2015. okt. 6. 19:41
 32/40 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam,hogy szexinek tartom :D,bár az igaz,hogy tényleg vonzó tekintete van és szép kék szemei :) Igazából azt pontosan nem tudom miért szokott néha megütni valakit,gondolom azért mert az illető felidegesíti,de én tényleg csak annyit tudok erről a dologról,amit ott órán mondott,mert még csak nem is egy iskolába járunk. Ja meg még azt tudom,hogy soha nem ad másnak igazat,szóval nagyon önfejű. Alapvetően egy átlagos srácnak mondható,nem az a tipikus tinilányok kedvence (szerintem) és bár elég társasági ember mégsem ő az iskola középpontja,(ahhoz lehet még fiatal is lenne),hanem jól elvan azzal a pár haverjával akikkel pl.még tavaly együtt láttam ebédelni menni. Az az érdekes,hogy pl.Facebookja sincs,ami nálam kicsit pozitívum is és vannak dolgok amelyekről más a véleménye mint a többségnek. Ugye mint tudjuk a legtöbb srácnak aki ilyen beszédes és magabiztos,általában a feltűnösködő,nagyszájú tinip*k tetszenek. Viszont a fiúról tudom,hogy ő ki nem állhatja az ilyen lányokat,sokszor szidta az osztályába járó lányokat is. Amikor legutóbb órán voltam valahogy a matektanár szóba hozta ott a srác előtt,hogy valamikor tetszett neki egy lány,de ő azt mondta az a csaj azóta már annyira megváltozott,hogy rá sem bír nézni. Velem igazából mindig jófej volt,az első találkozásunk óta (4éve) mindig szólt hozzám,pedig hozzá képest én sokkal visszafogottabb vagyok és szerintem unalmas is. Néha úgymond szokott dicsekedni dolgokkal pl.hogy lerakta a motoros jogsit,de ennyi erőből akkor már az is dicsekvés,ha elmondom otthon,hogy kaptam egy 5-öst matekból :D Soha senki más nem viszonyult így hozzám,osztálytársaim és mindenki elkönyvelte magának,hogy csendes,béna,unalmas vagyok és innentől kezdve magyarul sz*rtak rám. (Bocs a kifejezésért). Ez a srác viszont ennek ellenére is mégha csak egy héten egyszer és csak max.10 percet de akkor is beszélt velem és bevallom ezért szeretek leginkább matekra menni :)
2015. okt. 6. 20:34
 33/40 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy felidegesítik, nem muszáj verekednie.

Úgy gondolom, 2 esetben elfogadható/elnézhető az erőszak: önvédelemből (vagy ide tartozik az is, ha mást védünk meg), vagy ha mondjuk megölik/megerőszakolják X ember közeli ismerősét, erre X ember erőszakos lesz a bűnössel. Első esetben elfogadható, másodikban elnézhető. Más esetben értelmes ember nem verekszik.

Nincs Facebook-ja. - Igen, nagyobb az értelmes emberek aránya azok között, akiknek nincs. De ez nem azt jelenti, hogy minden ilyen ember értelmes.

2015. okt. 6. 21:35
 34/40 A kérdező kommentje:
Köszi megint :) Nem tudom mi lesz ebből,de nyilván amíg egy tanárhoz járunk,akár még több évig,addig biztos nem fogok tudni megfeledkezni róla.
2015. okt. 6. 21:41
 35/40 anonim ***** válasza:

Egyébként a 32-es hozzászólásod végén gyakorlatilag azt írtad le, hogy szeretethiányos vagy.

Gyakran előfordul, hogy a szeretethiányos emberek az első ellenkező neműbe képesek beleszeretni, aki két szónál többet beszél velük, függetlenül attól, hogy az milyen ember, lehet akár egy agresszív idióta is. (Te használtad mindkét szót.)

Egy embert nem csak abból kell megítélni, hogy hogy bánik veled, hanem abból is, hogy hogy bánik másokkal. Attól még, hogy veled kedves, nem lesz jó ember, ha közben másoknak meg eltöri az orrát.

Ha én minden esetben megtámadnám azt, aki felidegesít, már a fél iskolával konfliktusban lennék. :D

2015. okt. 6. 22:03
 36/40 A kérdező kommentje:
Azért szeretethiányosnak nem mondanám magam. Valóban nem sok emberrel beszélek pl.az osztályban is csak egy rendes lány van akitől pl. lehet segítséget kérni. + ott van a családom akiket nagyon szeretek és ők is engem. Tudom egy ellenkező nemű esetében ez a "szeretet" teljesen más,de nem azért szeretnék vele lenni,mert magányos vagyok,csak egyszerűen jó hallgatni amit mond,annyira vicces tud lenni,hogy sokszor egy hétig röhögök valamin és olyanon is amit kb. 2 éve mondott. Igaz ha a közelében vagyok mindig izgulok egy kicsit,de ugyanakkor boldog is leszek már attól is,ha csak egy pillanatra meglátom az utcán,és úgyérzem feltöltődök energiával :)
2015. okt. 6. 22:30
 37/40 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló nagyon jól össze foglalta a lényeget!

Kérdező: Nem igaz, hogy még ennyi vélemény sem hat rád...te menthetetlen vagy.

Megkérdezted, hogy normális-e. Mi válaszoltunk, hogy nem. Én szerinted se, mivel felmerült benned a kérdés.

2015. okt. 6. 22:34
 38/40 anonim ***** válasza:
Úgy értem, a 35-ös válaszoló.
2015. okt. 6. 22:35
 39/40 A kérdező kommentje:
Én csak véleményekre voltam kíváncsi és az nem jelenti azt,hogy meg is fogadom a tanácsokat.
2015. okt. 6. 23:03
 40/40 anonim ***** válasza:

Jó, ne fogadd meg. Te csak egy naív kislány vagy, aki hisz a mesékben, hogy a szörnyeteg csak a te kedvedért lesz szépség :)

Nyugodtan szivasd meg magad, megérdemled.

2015. okt. 7. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!