Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy ilyen fiú tetszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 1 srác aki ugyanoda jár matektanárhoz mint én és már több éve ismerjük egymást. Eleinte teljesen közömbös szemmel tekintettem rá de valami az utóbbi időben megváltozott (kb. fél éve) Már elég régen találkoztunk és főleg most nagyon megváltozott,pl. elkezdett mutálni a hangja,és amikor először megszólalt szinte kirázott a hideg, olyan érzésem volt mintha nem is ismerném és egy idegenhez beszélnék.Igazából a lényeg még csak most jön ez a srác többször is behúzott már másoknak,volt olyan,hogy valakinek eltörött miatta az orra. Nagyon önfejű és elég agresszív tud lenni ha valaki felidegesíti,ráadásul ezt még így híresztelte nekem és a matektanáromnak is,hogy megütött valakit,mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga... Ezek ellenére mégis folyton ő jár a fejemben,pedig elakarom felejteni mert tudom,hogy egy idióta,de nem sikerül. Szerintetek mit tehetnék? A matektanáromat semmiképp nem akarom leváltani, mert már régóta oda járok és nagyon jól magyarázza az anyagot.
Te tényleg nem érted. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, ez nem kérdés.
Egy olyan személytől aki tudja kezelni az indulatait, attól ne várj jót.
2015. okt. 2. 20:51
12/40 anonim válasza:
*aki nem tudja
2015. okt. 2. 20:52
13/40 anonim válasza:
Amúgy véletlenül nem te hangoztattad itt több kérdésedben és válaszodban is, hogy neked a kedves fiúk jönnek be? :D
2015. okt. 2. 21:17
14/40 anonim válasza:
Utolsó: Nem, neki a csendes, visszahúzódók jönnek be elvileg. De gyakorlatilag tudat alatt az ilyen tahók jönnek be még az ilyen lányoknak is :)
Az embert a jó és a rossz tulajdonságai rakják össze és nem lehet elsiklani a rosszak mellett csak azért, mert van 1-2 csekély jó tulajdonság! Kedves kérdező.....
2015. okt. 2. 22:12
15/40 A kérdező kommentje:
#13-as,de igen valóban ezt mondtam mindig,de ő amúgy nem tahó,lehet,hogy néha vannak nézeteltérései másokkal és akkor elcsattan 1-2 pofon,de az olyan emberekkel mint pl. én akik nem húzzák fel az agyát,tud nagyon rendes is lenni.Facebook-ja sincs,legalább nem ott tölti a fél életét. Azonkívül még sportol is. Egyszerűen csak ilyen a természete és ennyi :)
2015. okt. 2. 23:01
16/40 anonim válasza:
Na jó. Süket füleknek beszélni nem érdemes. :)
2015. okt. 2. 23:09
17/40 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó...azért is le kell ám szólni,nem is ismered a srácot! Én csak egy kérdést tettem fel, amire normális válaszokat vártam!
2015. okt. 2. 23:32
18/40 anonim válasza:
Én sokadszorra válaszoltam, és mindegyik normális volt. Neked csak az nem tetszik, hogy ellenvéleményen vagyok /vagyunk. Nem baj. Nem mi válaszolók, hanem majd az élet fog megtanítani arra, hogy milyen srácokkal érdemes kezdeni, és milyeneket kell messziről elkerülni.
2015. okt. 3. 10:32
19/40 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :) Azthiszem meggyőztetek.Tényleg jobb lesz ha hagyom a srácot és elfelejtem, a saját érdekemben.Ha belegondolok lehet,hogy velem is csak szórakozott idáig.
2015. okt. 3. 11:03
20/40 anonim válasza:
Most akkor mi van? :D
A kérdésedben azt írtad, hogy el akarod felejteni, mert önfejű és agresszív, aztán elkezdted védeni, (mintha nem elfelejteni akarnád, hanem összejönni vele) hogy nem is olyan rossz ember aztán meg azt írtad, hogy igazunk van.
Na, mindegy, mi ezt tényleg nem rosszindulatból írtuk, hanem mert tudjuk, hogy egy "rosszfiúval" nem működnek a hosszútávú kapcsolatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!