Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy ilyen fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy ilyen fiú tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 1 srác aki ugyanoda jár matektanárhoz mint én és már több éve ismerjük egymást. Eleinte teljesen közömbös szemmel tekintettem rá de valami az utóbbi időben megváltozott (kb. fél éve) Már elég régen találkoztunk és főleg most nagyon megváltozott,pl. elkezdett mutálni a hangja,és amikor először megszólalt szinte kirázott a hideg, olyan érzésem volt mintha nem is ismerném és egy idegenhez beszélnék.Igazából a lényeg még csak most jön ez a srác többször is behúzott már másoknak,volt olyan,hogy valakinek eltörött miatta az orra. Nagyon önfejű és elég agresszív tud lenni ha valaki felidegesíti,ráadásul ezt még így híresztelte nekem és a matektanáromnak is,hogy megütött valakit,mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga... Ezek ellenére mégis folyton ő jár a fejemben,pedig elakarom felejteni mert tudom,hogy egy idióta,de nem sikerül. Szerintetek mit tehetnék? A matektanáromat semmiképp nem akarom leváltani, mert már régóta oda járok és nagyon jól magyarázza az anyagot.

2015. okt. 1. 20:05
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Jó tudom bonyolult ez az egész,ő az első fiú aki valamiért felkavarta az érzéseim,ezért nem tudok mit kezdeni a helyzettel :D
2015. okt. 4. 00:14
 22/40 anonim ***** válasza:
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, soha nem szabad kizárólag az érzelmekre hallgatni. Persze, az is fontos, de nem kizárólag az a fontos.
2015. okt. 4. 20:33
 23/40 A kérdező kommentje:
Oké,igyekszem majd az agyamat is használni :D
2015. okt. 4. 22:29
 24/40 anonim ***** válasza:
Nos, hogy döntöttél végül, vagy jelenleg hogy gondolod? Kellene neked ez a fiú vagy sem?
2015. okt. 5. 21:48
 25/40 A kérdező kommentje:
Hát azthiszem szeretném jobban megismerni,de ez csak akkor lenne lehetséges,ha tudnánk matekon kívül is találkozni,de ez nem hiszem,hogy megoldható meg nem tudom lenne-e hozzá kedve.
2015. okt. 5. 22:14
 26/40 anonim ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, de úgy váltogatod a véleményedet, mint más a ruháit. :D Persze, a te dolgod.

Megjósolom, hogy mi lesz:

1. Nem mered elhívni, de ő se hív el téged. Egy ideig még álmodozol róla, vágysz rá, aztán talán elmúlik. Utána jobb esetben már egy értelmes fiúba szeretsz bele, rosszabb esetben megint egy agresszív bunkóba.

2. Elhívod, de ő visszautasít. Erre te elkezdesz még jobban vágyni rá.

3. Elhívod és elfogadja, vagy ő elhív. Továbbra is látszik a viselkedésén, hogy egy agresszív bunkó, de te nem bírsz ellenállni a "húdevonzó rosszfiúnak". Összejöttök. Az elején minden jó, aztán egy idő után elkezd más lányok után is érdeklődni, megcsal, talán bántalmaz is.

A 3. lehetőséggel járnál legrosszabbul.

De van egy 4. lehetőség is: Ha időben rájössz, hogy hagynod kellene ezt a srácot, és kereshetnél egy értelmeset.

2015. okt. 5. 22:27
 27/40 A kérdező kommentje:
Nyugi nem vettem sértésnek :D Nyilván azért ilyen váltakozó a véleményem mert még nagyon fiatal vagyok és tapasztalatlan :) Egyébként úgyérzem nagyban túloztam a sráccal illetően a szövegben és így mindenki valami bűnöző idióta,drogosnak gondolja a gyereket,pedig valójában egyik sem. Amúgy én csak 1-2 ilyen esetről tudok,amikor megütött valakit,legalábbis amit elmondott.Ezeket a dolgokat én az éretlenségének tudom be,lehet hogy egy-két év múlva már megkomolyodik,de persze nem lehet tudni. Mindenesetre én továbbra is kedves leszek vele,mikor találkozunk,megpróbálok majd kicsit érdekesebbnek tűnni,aztán lesz ami lesz:D Én azzal is beérném,ha csak barátok lennénk 1-2 évig mert valószínűleg ez most még úgysem lehetne komoly kapcsolat. De olyan üresnek érzem nélküle az életem...Van olyan amit kb.4 éve mondott nekem és még mindig emlékszem rá,egész nyáron ő járt a fejemben és csak miatta vártam,hogy kezdődjön az iskola :)
2015. okt. 5. 23:13
 28/40 A kérdező kommentje:
Egyébként az az opció miért nem jöhet szóba,hogy összejövünk és boldogok leszünk? :P
2015. okt. 6. 15:15
 29/40 anonim ***** válasza:

"Nyugi nem vettem sértésnek :D Nyilván azért ilyen váltakozó a véleményem mert még nagyon fiatal vagyok és tapasztalatlan :)"

Majd az első csalódás után határozottabb leszel.

"Egyébként úgyérzem nagyban túloztam a sráccal illetően a szövegben és így mindenki valami bűnöző idióta,drogosnak gondolja a gyereket,pedig valójában egyik sem."

Kíváncsi vagyok, hogy ha nem lennél szerelmes belé, akkor is ezt mondanád-e róla. Észrevettem a lányoknál, (de fiúknál is megtörténhet) hogy ha szerelmesek egy "rosszfiúba", (fiúk "rosszlányba" - ha van ilyen kategória :D) akkor mindenáron védik, hogy "nem is olyan rossz ember ő". Persze, lehet, hogy tényleg nem az, csak valószínűtlennek tartom, miután leírtad, hogy úgy mesélte el, hogy megütött valamit, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga. Vagy hogy eltörte mások orrát.

"Amúgy én csak 1-2 ilyen esetről tudok,amikor megütött valakit,legalábbis amit elmondott."

Aki 1-2 esetben megüt valakit, abból máskor is előjöhet az agresszió.

"Ezeket a dolgokat én az éretlenségének tudom be,lehet hogy egy-két év múlva már megkomolyodik,de persze nem lehet tudni."

Lehet, de nem biztos. Ha igen, akkor szerencséd van. De mi van, ha nem? Szerintem nem jó ötlet bizonytalan alapokra építeni egy kapcsolatot, de te tudod...

"Mindenesetre én továbbra is kedves leszek vele,mikor találkozunk,megpróbálok majd kicsit érdekesebbnek tűnni,aztán lesz ami lesz:D Én azzal is beérném,ha csak barátok lennénk 1-2 évig mert valószínűleg ez most még úgysem lehetne komoly kapcsolat."

1-2 év múlva talán már érettebb leszel, és találsz egy értelmes fiút, aki nem agresszív. :)

"Egyébként az az opció miért nem jöhet szóba,hogy összejövünk és boldogok leszünk? :P"

Racionálisan elgondolva: nagyon nem valószínű.

2015. okt. 6. 18:11
 30/40 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb kisregényt :D Amúgy a srác jó tanuló meg a város legerősebb iskolájába jár szóval ilyen szempontból nincs gond vele. Hát holnap valószínűleg megint találkozok vele óran,kíváncsi vagyok mi lesz:)
2015. okt. 6. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!