Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esélyem vagy adjam fel?
Figyelt kérdés
169,5cm magas fiú vagyok. Tudom, hogy még nőhetek. Sosem volt barátnőm aki igazán szeretett volna engem. Nem értem, hogy a magasságomon kivül mi a baj velem. 3 éve gyúrok, de nem estem át a ló másik oldalára. Rengeteget olvasom, keresztrejtvényezem, sakkozom és sudokuzom. Nagyon empatikus és megértő ember vagyok. Ambiciózus vagyok. Elterveztem, hogy a BME-n fogok tanulni mechtronikai mérnök karon. Az egyetem után tiszti főiskolára megyek és megpróbálom elérni az alezredesi rangot. Nagyon romantikus alkat vagyok. Imádom ha a barátnőmmel az asztalnál ülünk és beszélgetünk egy jó pezsgő és egy könnyed kis ecetes saláta társaságában. Már szakítottam vele, mert megcsalt. Azóta már nem találom a helyemet. Nagyon szerettem őt de tovább léptem de a csajok rám se néznek mert törpének tartanak, pedig megtudom védeni őket. Az exemet is megvédtem majdnem vádat emeltek ellenem garázdaság miatt, de a térfigyelő kamera bebizonyította, hogy önvédelem volt. Nem tudom, hogy jó képü vagyok-e mert mindenkinek más az izlése. Ha ír valaki akkor nemet és életkort is írjon. Egy reményvesztett 16/F2017. júl. 25. 23:02
1/4 anonim válasza:
Ha 3-szor kell megkérdezned gyk-n, akkor add fel.
2/4 anonim válasza:
A magassággal semmi gond, én kisebb vagyok nálad pedig idősebb vagyok (fiu)
làtszik hogy nagyon céltudados meg komoly gondolkodású vagy, hasonló párt keress, idővel megtalálod, semmiről nem vagy lemaradva
3/4 anonim válasza:
szerintem nem lehet veled nagy baj belsoleg.. a magassagod meg nem olyan alacson pont jo.. en 170 vagyok.. ha mar volt baratnod nem hiszem h a kulsoddel problema lenne.. 15/l
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek még a #1-nek is és nem áll szándékomban magadfajta névtelen trollok szavára hallgatni.
Én nem az a könnyen feladós típus vagyok, de ha nagyon nem megy valami, (lásd:előző kapcsolatom) akkor feladom.
2017. júl. 25. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!