Álmaim nőre egyszerűen lenézz, a többi falumbeli fiatal meg nem fogad be maguk közé. Adjam fel az egyéniségem, hogy legyen nála valami esélyem?
Engem a tudományok érdekelnek, azon is belül a dinoszauroszok. Szeretem a sci-fit, meg a rockzenét, ellentétben a többi emberrel a községben.
De nem tudom kiverni a fejemből a lányt.Facebookon se ír vissza. A kommentjeimre se válaszol.
A magamfajtának talán nem is lehetséges párt találni.
Áh, mindegy. Egy gyík vagyok, én és a többi ember egy külön világ. Egy több kilométeres szakadék választ el tőlük.
Olyan rossz ilyennek lenni mint én. Ha egy kicsit is érzéketlenebb vagy műveletlenebb lennék. Ha hülye könyvek olvasása helyett, inkább erősítettem volna.
Amúgy igazából fel is adtam. Nem ismerkedek lányokkal, és olyan hogy igazi meg nagy Ő nem létezik.
Legfeljebb ha lenyomod az ő és a shift betűt.
Figyi, az alapján ahogy és amiket írsz, egyáltalán nem az a baj, hogy más az egyéniséged, mint a többieknek.
Először is próbálj meg a falun kívül is keresgélni, mert az valóban előfordulhat, hogy nem illesz bele egy nagyon zárt közösségbe (minél kisebb a falu, ez annál jobban igaz lehet)
Másodszor: hangsúlyoztad többször, hogy mennyivel más vagy, mint a többiek. Érezhető az is, hogy úgy érzed, műveltebb vagy, vagy, hogy az ízléseb különb, mint másoké. Ez pedig nem feltétlenül igaz. Nem sok mindent árultál el magadról, nem is kell ide leírni az önéletrajzodat, ez világos persze. De az írásodat kb így is le lehetne fordítani: "ha nem lennék műveltebb a többieknél, hanem és is ostoba gyúrós lennék, már lenne csajom, de hiába, ha egyszer ennyivel okosabb vagyok." Előfordulhat, hogy nem így értetted, mégis ebből ez derül ki. Ha élőben is ilyen vagy, a nagyképűnek hathat, de mondom, akkor is, ha eredetileg nem annak szánod. A "magamfajta" szó használata és egyéb apróságokból is az derül ki, hogy valami csodabogárnak tartod magad, pedig semmi extra nincs abban, amiket írtál.
Még arra is figyelhetsz, hogy esetleg jobban megismerd a körülötted élőket. Lehet, hogy őket nem érdekli, ami téged, de te próbáltál már érdeklődni olyan dolgok iránt, ami nekik tetszik? Nem élhetsz a saját kis zárt világodban, mert így tényleg nem lesz kapcsolatod.
És még valami: ne hangsúlyozd ennyire, hogy feladtad, mert azzal aztán tényleg semmire nem mész. Inkább a fent leírtakat gondold át.
25N
Nem értek a kocsikhoz, sem a rapzenéhez, meg nem nézek olyan filmeket amiket ők. Hiába próbálok beszélgetni velük, egyszerűen nincs közös nyelv.
Meg írok, de ezzel ma egy olyan országban, ahol egy gyerek már az utcán való ordibálással celebbé válik semmit sem érek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!