Ti csúnyának tartottatok, mikor ide képeket tettem fel, mégis volt már barátnőm, és szűz sem vagyok, ez mégis hogyan lehetséges? Ha igazatok volt és a való életben is a legtöbb ember meglát és kinevet kicsúfol.
Hallottál már arról, hogy
I. ízlések és pofonok
II. nemcsak a külső számít
?
Nincs olyan ebben a témában, hogy kinek van igaza... hány éves vagy, hogy neked ez új dolog? Remélem 20 alatt...
Van aki szerint helyes vagy, de nem meri megmondani. Van aki szerint helyes vagy, és meg is mondja. Ugyan így van aki szerint csúnya vagy és nem mondja a képedbe, más meg igen. Sajnos egy rakás bunkó alak van aki beleköt mindenkibe aki nem szimpatikus, ne foglalkozz velük, nem az ő véleményük számít.
Nekem is mondták már, hogy csúnya vagyok, vagy a hátam mögött hallottam hogy "Úr isten nézd már milyen ronda az a csaj!", de ugyanakkor nem egy ember mondta már azt hogy szép vagyok, jó alakom van, stb. ízlések és pofonok...
Amúgy meg képen nagyon sokan nem úgy néznek ki mint valójában, élőben. Lehet hogy nem vagy fotogén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!