Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy összejön két olyan ember akik a múltban érdeklődtek egymás íránt de a külső okok miatt nem lehettek együtt? Vagy ilyen nincs?
Ilyen nincs.
Viccet félretéve miért ne lehetne?
"Hát kíváncsi lennék a külső okokra, tényleg... mi lehet az, ami megakadályozhat két embert, akik odavannak egymásért? Ha kölcsönös lett volna és mondjuk a szüleim próbáltak volna akadályozni, az a részükről teljes kudarc lett volna."
Most így a fejemből tudok neked egy konkrét példát is mondani.
Elvált nővel ismerkedem akinek van két kicsi gyereke. Ő 2 órára lakik a munkahelyétől, én is 2 órára lakom a munkahelyemtől (egy telephelyen dolgozunk, noha nem egy cégnél). Szóval messze lakunk mindketten és ráadásul az ellenkező irányban. Én nem fogok kezdeményezni részben mert nem látom, hogy ott tudnék neki lenni és én gondolok a gyerekeire is. Viszont, én 3 hónap múlva költözöm be közelre, ő meg ha a gyerekek eljönnek nyáriszünetre akkor fog költözni. Ő is közelre. Egymástól leszünk autóval 10 percre. Így elhárul az akadály. Amikor ez megtörténik azonnal elhívom. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!