Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon van esélyem nála vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van esélyem nála vagy inkább adjam fel?

Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolámban, aki eggyel jár felettem. Tudom róla, hogy leszbikus, majdnem emiatt ismerkedtünk meg. Amióta elkezdtem a sulit állandóan beszélgetünk, naponta, a suliban is ejtünk pár szót egymással amikor összefutunk és amikor hazaérünk is beszélgetünk egymással. Én nagyon jól érzem magam vele, és tetszik is nem tagadom, de van egy kis bökkenő. Van barátnője. Bár elég gyakran panaszkodik róla, hogy hiába járnak és hiába szereti azt a lányt mégis úgy érzi, hogy csak átverik, amikor találkoznak se érzi elvileg olyan jól magát vele, de mégis azt mondja, hogy szereti azt a lányt. De pár napja mondott valami olyasmit, hogy az ünnepek után megpróbálna szakítani vele, ha továbbra is ilyen marad a helyzet. (Lassan 3 éve járnak egymással. Szerintetek megéri megpróbálnom bevallani neki, hogy tetszik, elvégre jól érezzük magunkat egymással vagy inkább tegyek le róla, mielőtt sokkal komolyabbra fordulnának az érzéseim?

2016. okt. 24. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Csaknem lesz abból baj ha elmondod neki :/
2016. okt. 24. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi baj lehet abból, ha bevallod neki? Ha tényleg olyan jóban vagytok, nem csinál ebből gondot.
2016. okt. 24. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem szakítanak, szerintem ne. A végén még kihozzák belőle, hogy miattad volt.
2016. okt. 24. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd meséld el mi lett, mert nekem is hasonló a helyzetem. :(
2016. okt. 25. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne addig amig nem szakítanak. (Ui:Remélem nem az én csajom akar velem szakítani mert majdnem ugyanaz a story) :D
2016. okt. 25. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!