Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves lánynál lehet még esélyem vagy már inkább ne próbálkozzam párkapcsolattal tőlem ennyivel fiatalabbal?
Avagy érdekelhetek-e én egy ilyen korú lányt úgy mit párkapcsolatra alkalmas férfi. Engem nem zavar, hogy "csak" 22 éves, csak nem szeretnék csalódni olyan szempontból, hogy csak szexuálisan érdeklem. Mondjuk csalódni a korban hozzám közelebbi korosztályokban is lehet. Remélem értitek, hogy mire gondolok és tudtok pár tanácsot adni a kérdésemre. Köszönöm.
29F
Most lettem 22, én 29 évessel már nem akarnék kapcsolatot, túl nagyok a különbségek. A párom 26, számomra ez a felső határ, igazából ez ideális nekem, mert az ennél fiatalabbak túl éretlenek.
Persze ízlések és pofonok, ez csak egy magánvélemény, van olyan barátnőm, akinek volt 34 éves pasija (bár az már nem "pár", hanem tényleg csak " pasi" volt) :)
A szüleim pont ennyi idősek voltak, amikor összeházasodtak a '80-as évek közepén. Köszönik, jól megvannak együtt.
Nekem sem lenne akadály egy ennyivel idősebb férfi és általánosságban beszélve szerintem a 20-23 éves lányok egy jó részét szintén nem érdekelné.
Én 22 éves vagyok, de számomra ez egy elfogadható korkülönbség.
Itt nyilván az adott személyektől függ, korosztályomban vannak olyanok, akikhez még túl érett egy korodbeli férfi, de vannak olyanok is, akiknek ez pont ideális. Tőletek függ, a korkülönbségne riasszon vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!