Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gaz 30 eves férfiként otthon lakni a szülőkkel munka nelkul, es egy eves parkapcsolattal (a barátnőm is otthon lakik a szüleivel)?
nem ciki,a mai világban...
a mai világban nagyon nehéz megteremteni a mai fiatalnak a lakást,házat ahol lakhatnának
így legtöbb esetben szülőknél élnek,vagy hozzájuk költöznek általában nagyon sok 20-30ast ismerek így,
ha megengedik miért ne?
az albérlet az drága,annyiért segítenek szüleiknek és másra megy el az a pénz,sokkal értelmesebb dolgokra
sajnos nagy a munkanélküliség,ezért nehéz az elhelyezkedés
közmunkára van esély,sokaknak még az se jut...
sajnos a mai fiataloknak nagyon nehéz ....
nehéz az élet,sok sikert kívánok mindenkinek!
Sajnos néha áldozatokat kell hozni. Nekem ez a "messze lenne a család" béna kifogás lenne, és nem is nagyon terveznék komolyabban az illetővel, ezek után.
És nem azért, mert pénzéhes krv vagyok, hanem egyszerűen azért, mert egy 30 éves emberben legyen már annyi, hogy önállósodni akar és nem ijed meg egy ilyen kihívástól.
Nem, de lényeges, miért nincs munka. Az, hogy messze van a családtól szerintem nem túl hiteles válasz, kivéve, ha mondjuk önálló munkából nem tudnál albérletet fizetni és ebben a munkahely sem segít, vagy családtagról kell gondoskodnod.
Ha csak a ragaszkodás miatt, akkor szerintem 30 évesen már ideje lenne elszakadni.
Szerintem gáz. Nem ismerem a körülményeket, de abból, amit leírtál, te 30 éves "férfi" létedre kielégítőnek találod, hogy anyáddal lakj, nem igazán zavar, hogy nincs munkád, és ami lehetne sem felel meg neked, mert hogy túl messze van.
Mindenki kerülhet nehéz helyzetbe, ebben az esetben hazaköltözni ideiglenesen, teljes mértékben elfogadható és érthető. Munkanélkülinek lenni egy darabig szintén az. De hosszútávon, kényelemből kiábrándító.
A barátnőd egyébként hogy tud felnézni rád, mint férfira? Mert se munkád, se ambíciód, semmid. Hogy lesz így egyszer saját családod? Hogy lehet így veled hosszabb távra tervezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!