Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan dolgoztátok föl,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan dolgoztátok föl, hogy senkinek sem fogtok kelleni, és párkapcsolat nélkül kell majd leélni az életeteket?

Figyelt kérdés
Én már 17 évesen kezdem ezt megszokni, de néha ha unatkozok akkor rámjön a depi, hogy milyen jó lenne, ha valaki szeretne, ha valakit érdekelnék. Vannak ez ellen valami jó praktikák?

2017. jún. 18. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező. Nyertél. Lepontoztál mindenkit, aki segíteni próbált, mindenre mondtál valami kifogást, megmondtad, hogy te mindent megtettél, nincs remény.

Legyen így. Te az életnek nem vagy a híve. És talán jobb is ez így mindenkinek. Valahogy dolgozd fel...

2017. jún. 18. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Megértelek téged kérdező mert én is így vagyok mint te csak már 19 évesen. Ha akarsz változni akkor próbálj meg változtatni mert különben úgy jársz mint én. Nekem sikerült valamelyest belenyugodni, nem kell menjek a barátnőmmel sehova, azt csinálok amit akarok, minden pénzemet magamra költöm (sok tízezer forintból bármit megengedhetek szinte mert az enyém és nem kell félretegyek ajandekokra majd karácsonyra meg szulonapra). Mondjuk én jobban szeretem ezt az életet mert független vagyok és nem lóg egy csaj a nyakamon úgy az interneten mint élőben (igaz a farkamon sem, de mikor hiányzik csak kicsapom este gyorsan és alszok is nem gondolkodok semmin és senkin). Ha később állásom és fizetésem lesz (remélem jó) akkor meg még szabadabb leszek, ha egyszer megtapasztalod milyen mikor félre tudsz tenni motorra, kocsira vagy éppen arra ami a hobbid akkor élvezni is fogod. Van nehány ismerősöm akik 30 felett vannak ugyanígy szerintem arany élet. Bár ha kapcsolat függő vagy akkor nem fog menni de azért a döntés rajtad is áll! ;)
2017. jún. 18. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, annyit hozzátennék, hogy adj magadra ugyanúgy vegyél ruhákat amikben jól festesz, járj fodrászhoz rendszeresen, ugyanígy teszek és élvezem is mikor megnéznek a kis csajok az utcán. Szerelmes életed során úgyis leszel egyszer megígérem neked de ne akard most annyira még. Szexrobot helyett pedig menj egy minőségi prostihoz ha nem undorodsz tőle, az utcán utána is ugyanúgy csorgatod a nyálad olyanok vannak és még csak pitizni sem kell neki ha ágyba akarod vinni.
2017. jún. 18. 21:49
 14/21 A kérdező kommentje:

11:

Ha megtettem mindent, akkor miért ne lenne jogos a "felháborodásom"?

"Te az életnek nem vagy a híve. És talán jobb is ez így mindenkinek."

Tehát párkapcsolat=élet? Lehetsz te a világ legboldogabb, legsikeresebb embere is, ha nincsen nőd, akkor öld meg magad? Nem lehetek sikeres az élet más területén? És miért jó másnak, ha nekem nincsen barátnőm?

Nem rosszból, de neked sürgősen kezeltetned kéne magadat, de full komolyan. Valami nagyon elcsesződhetett az értékrendedben.

12-3:

Igazad van, de azért havi egyszer rámjön ez a hiányérzet :/

2017. jún. 18. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Rám is rámjön még többször is mert mi is emberek vagyunk de túl kell tenni magadat rajta, gyorsan lefoglalni valamivel úgy menni fog, gondolj ilyenkor arra, hogy ha lenne valakid így az egész eddigi életed fenekestül felfordulna ami nem minden esetben előnyös lássuk be. Legalábbis én inkább maradtam ilyenkor magamra mintsem a nyakamba vegyek egy csajt. Sok haver is sokszor megkérdezi magátol, hogy kell neki ez az egész? De mivel a lányt nem akarják megbántani vagy kidobni inkább tűrnek.
2017. jún. 18. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
20 évesen én se vagyok sokkal előrébb, mondjuk néha próbálkozok neten még (régebben állandóan ezt csináltam, de belefáradtam), aztán vagy lesz vagy nem, egész jól elvagyok mostanában egyedül is
2017. jún. 19. 10:21
 17/21 fosfosfosfos válasza:
Hát miért vannak a csúnya kövér lányok ha nem értetek? :D
2017. jún. 21. 00:05
 18/21 anonim ***** válasza:
17 éves gyerek vagy, hová sietsz? Majd húsz év múlva keuzdj aggódni, ha akkor sem lesz senkid.
2017. jún. 21. 14:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Mellesleg az én első barátom 23 évesen jött, mégsem rinyáltam, éltem az életemet, szemeztem, leveleztem fiúkkal, stb.

A jelenlegi párommal 27 évesen jöttem össze 25-27 év között senkim sem volt.

Anyának meg lett egy szerelme 20 évesen, 24 éves korára már elváltak, mert a pasi egy hülye volt, és 28 évesen házasodott össze apával.

2017. jún. 21. 14:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Hej há, ezel a hozáálásal nem is lesz néked senkid, leméc falura meghuzod a csajok haját osz má lökik is ki a ygerekeket :o
2017. jún. 21. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!