Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön nekem össze soha? De tényleg nem.
Egyszerüen nem értem miért nem tudok felszedni egy lányt... azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy az a baj, hogy csak a normális lányoknál próbálkozok.... 15 éves vagyok (kérlek ne mondjátok, hogy még fiatal.... majdnem az összes tanárom azt mondta ötödikben IS(!), hogy én jóval éretebb vagyok a korosztályomnál) normális, kedves, odafigyelő. Bár a testem elégé.... hááát... fogalmazunk úgy, hogy nem szimetrikus, az arcom tök jó (legalábbis az ismerőseim már sokazor mondták, hogy nagyon jó arcom van). Figyelmes vagyok és kedves. Ha valaki azt mondja, hogy éhes le megyek a büfébe és veszek neki valami nasit. Amikor pedig megróbálok randira hívni egy csajt akkor magabiztosan állok oda hozzá és hívom el valahova. Hét lánnyál próbálkoztam fél év alatt (és ügyeltem arra, hogy őket külön baráti körökből hívjam el, hogy nehogy megtudják, hogy, ennyi csajt elhívtam már) de egyik csajjal sem jutottunk el a randi-ig... de legalább egy talánt mondtak volna, vagy valami, neeem, egyből azt mondták, hogy nem...
Mondtam már, hogy ilyen tini ku**@knál nem is próbálkozok, csak normális csajoknál, és ugye azok nem a leges legszebb lányok szoktak lenni, hanem "csak" átlagos külsejüek.... szóval nem tudom mit csinálhatok rosszul.... és igazából már elég szomorú is vagyok ez miatt.... csak az a baj, hogy az ötödik lány után azt mondtam, hogy megvárom amíg kapok jeleket a lánytól. És igazából a hatodiktól és a hetediktől is kaptam de mégis azt mondták, hogy nem szeretnének eljönni velem valahova. Nem is mondták, kijelentették...
Van egy kedves ismerősöm úgy hívják,hogy Hirsch Attila, Ő írt még annó a csajozásról egy könyvet. Sajnos már neten sem elérhető,de az pl tök jó praktikákat tartalmazott.
https://www.youtube.com/watch?v=ioJD5mW1szU&t=48s
Ez egy érdekes videó ami segíthet. Amúgy nekem se nagyon volt már csajom vagy 2 éve,másikkal meg 1 évig csak sétálgattunk:D most 21/F vagyok. Az első barátnőm 17 évesen lett meg, szóval 2 évig még nyugi van,de azért nézd meg a videót. Annyit még mondok,hogy minnél többet próbálod annál jobb leszel,én a te korodban nem mertem ennyit elhívni ;) Ja,és amúgy a gyakorikérdéseken is sok korodbeli lóg!
heh én csak 15 évesen kezdtem el komolyabban próbálkozni,most 18 évesen nem bánom sőt örülök hogy nem akkor találtam meg az *igazit ez remélem így is marad.
Szóval nincs okod panaszkodni.
Ha valóban olyan vagy mint amiket leírtál akkor biztos nagyon cuki lehetsz. :)
Hogy érted hogy a tested nem túl szimetrikus?
Túl magas, esetleg alacsony vagy? Vagy duci?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!