Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi velem a baj?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, de nincs barátom, és mindenki azt mondja h még bőven ráérek, és én is így gondolnám, de még fiú barátaim sincsenek, mert az osztályban a fiúk azokkal a lányokkal foglalkoznak akik egész nap a nyomukban vannak, és mennek velük "rajulni". Pedig nem vagyok nyomi vagy népszerűtlen, egyszerűen csak leszarnak a fiúk, és nem értem miért nincs legalább egy normális...

2017. jún. 15. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi.
2017. jún. 15. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, de meg is válaszoltad. "a fiúk azokkal a lányokkal foglalkoznak akik egész nap a nyomukban vannak", ez általában tényleg így van sajnos :/
2017. jún. 15. 23:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs baj,de ha lehet ne nyalj be nekik..azt mégjobban észreveszik... magányos farkas vagy ami nembaj szerintem.. de előbb vagy utóbb mindig lesznek új barátaid akik nem fognak lesz.r.i . türelem
2017. jún. 16. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez a népszerűség 15 éves korosztályba kb annyiba nyilvánul meg hogy mennyire basztál be multkor a buliba..
2017. jún. 16. 07:24
 5/10 anonim válasza:
Nincs baj veled! 15 évesen ez nem kéne hogy probléma legyen.. A barátság is meg minden más majd kialakul, erőltetni meg nem lehet. Tényleg legyél türelmes.
2017. jún. 16. 11:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Legalább majd a normális srácok találnak be, akiknek nem a "rajolás" a fontos. Amúgy te észreveszed a normális fiúkat, vagy neked is a "rajolós" fiúk jönnek be?
2017. jún. 16. 16:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Észre veszem a normálisakat, sőt akik tényleg ilyen pávagyerekek, ők nem is jonnek be eleve. Csak nincs olyan ismeretségi köröm, ahol lenne velem egykorú normális, de nem nyomi srác.
2017. jún. 16. 19:31
 8/10 anonim válasza:

Szia figyelj nincs veled semmi baj :D.

Am ha akarsz fiu barátokat én szivesen beszélek veled.

Csak 13 vagyok de nem egy nyomi de mégse egy páva köcsög.

Ha szeretnél akkor majd írj.

2017. jún. 16. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
hallod... ugyan ez. Én sem vagyok nyomi, mégis mindig a barátnőim vannak középpontban. Ne félj, semmi baj veled. Csak egyszerűen nem vagy ribizli. Vigyázz magadra, mert ritkaság :)
2017. jún. 16. 21:06
 10/10 anonim válasza:
Én15 éves fiú vagyok és ugyanígy nem foglalkoznak velem a lányok beszélgessünk el privát üziben jó. Amúgy tök rendben van a fő hogy sokat jópofizz az bejön.
2017. jún. 17. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!