Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez pont velem?

Figyelt kérdés
Már 17 lassan 18 éves srác vagyok. Eddig nem volt egy barátnőm sem, mert azt mondják, hogy ronda vagyok. Év elején megismertem egy lányt, aki őszinte volt velem és azt mondta, hogy nagyon nagyok a füleim és egér arcom van. Az alsó állkapcsom kisebb, mint a felső, ezért egész fogaim vannak. Miért pont velem van ilyen? lesz egyáltalán valaha barátnőm?

2017. jún. 5. 14:57
 1/4 A kérdező kommentje:
egér fogaim vannak*
2017. jún. 5. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos hogy lesz. Ez a genetika,de van kinek a külső nem döntő jellegű.
2017. jún. 5. 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbálok kedves lenni mindenkivel, de eddig ha próbálkoztam annál, aki tetszett nekem annál maximum BFF tudtam lenni csak. Vissza húzódó és szégyenlős is vagyok, ezért nem beszélek sokat.
2017. jún. 5. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Majd elér a szerelem, és egy lány máshogy beszél veled őszintén, úgy ahogy őszinte a svéd gyerekvers is.

Siv Widerberg:

Szerelem

Sten-Malténak nagy, vörös és elálló

füle van.

Nekem tetszik

a nagy, vörös és elálló

fül.

2017. jún. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!