Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt elvesztenéd a párod, rájössz hogy mennyire fontos? Csak a biztos pont miatt van velem? Vissza jöhet a tűz?
én 22f ő 20l. Első kapcsolatom, fülig szerelmes vagyok/voltam 1 éve vagyunk együtt, kezdett megváltozni, ellaposodni a kapcsolatunk, nem érdekelte mi van velem, tehernek éreztem magam, és 2 hónapja amikor már a kínos érzés elviselhetetlen volt, mondtam hogy bökje már ki hogy mi van. Sírva elmondta hogy már nem érzi a tüzet, és nem tudja mit akar. Annyira szerelmes voltam, és ez a mondat után bennem meghalt valami, el akartam menni minél messzebb. Én magam sem tudom hogy, de valahogy megbeszéltük. Azóta
3 hónap telt el. 180% fordulatot vett a hozzáállás terén, ha nem találkozunk két oldalúan keressük egymást telefonon, programokat szervezünk, hiányol. A gond hogy bennem van a totális bizalmatlanság ezek után, mint már leírtam meghalt bennem valami (lehet a tűz én magam sem tudom). Srácok mondták már ezt nektek? Mi lett utána?Lányok voltatok már így? Vége lett a kapcsolatotoknak?
Az első nagyon szépen megfogalmazta, de én se tudom, hogy mi ilyenkor a jó döntés, ugyanis ahány ember, annyi féle vélemény:
1. Valaki azt mondja, hogy 1 év után nem kellene még ilyet érezni, túl korai.
2. Valaki azt mondja, hogy az rendben van, hogy elmúlik a rózsaszín köd, de attól még te tudod, hogy vele akarsz lenni és eszedbe sem jut olyan gondolat, hogy nem tudom mit akarok. (Ez lehetne talán a legszimpatikusabb, bár félek, ilyen csak a mesében van, ugyanis sok ember azért nem tudja, mit akar, mert még tapasztalnia kell sok dolgot, nincs meg a magas érzelmi intelligenciája.)
3. Valaki meg azt mondja, amit az első.
A fene tudja, hogy mi a jó választás. Tényleg nehéz. A legegyszerűbb talán, ha rábízod a sorsra. Érezzétek jól magatokat együtt, majd idővel eldől. Ha nem vagytok egymáshoz valóak, akkor a élet idővel úgyis megoldja, csak lehet az évek múlva lesz. Na ilyenkor kell egy még magasabb érzelmi intelligencia és nem szabad úgy felfogni, hogy elpocsékoltál éveket az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!