Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg miért olyan lányok szájából hallani azt, hogy nem fontos egy jó külső, nettó 250 ezer ft, nagy baráti társaság stb egy férfiban, akik pont ilyen férfiakkal járnak?
Jó neked,hogy szerinted csak a legtöbb,ezek szerint te legalább már találkoztál kivétellel ezek alól.Én még soha nem találkoztam kivétellel sem...
Mindegyik nő ezt csinálja,felvágni a párjával stb...
24/F
Én azt mondom, hogy a szépség relatív. Ami nekem jó külső, az lehet, hogy neked nem az. Volt itt nem is olyan rég egy kérdés, a kérdező egy videót mutatott, amiben egy szerinte jó pasi van. Többen voltunk, akiknek viszont az a pasi nem volt bejövős, hanem más karakterek vonzók számunkra (nem ugyanolyan), azok meg a kérdezőnek nem tetszettek. Hát ízlések és pofonok különbözők. :-)
Nincs általánosságban véve "jó pasi", mert nem egyforma az ízlésünk.
Fizetés, tojok rá őszintén szólva. Én megjártam munkaügyi téren a poklot, szereztem jópár tapasztalatot, azt elvárom, hogy egy férfi ne tartassa magát lábát lógatva, de hogy mennyi az annyi, az csak annyiban számít, hogy ketten meg tudjunk élni, és ha történetesen rossz időszak jönne, akkor is törekedjen rá, hogy minél előbb kikeveredjen belőle és ne merüljön el a rosszban magát sajnáltatva. Egyébként elég jól be tudom osztani a pénzt.
Amúgy a szüleimnél olyan eset áll fenn, hogy apám fizetése jóval több, mint anyámé, pedig mindketten diplomások és a szakmájukban dolgoznak, egyszerűen csak amihez apám ért, azért többet fizetnek, anyám meg máshoz ért. Mindegy, mert közös kassza van, egyébként meg a nulláról indultak (apám nagyon szegény családban nőtt fel).
netto 250 olyan sok lenne/830 euro körüli összeg!?
netto 600/2000 euró az már valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!