Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos! Jaj de rossz! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Jaj de rossz! Miért nem vagyok jó társaság, ez nekem is olyan lehangoló miért nem tudom magam jól érezni? Olyan idegen nekem minden? Ez igy marad vagy fog változni a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Van barátom 2hete többször vagyok együtt a barátaival, voltunk bulizni is együtt!Nagyon jó fejek nincsen azzal gond,hanem velem van egyszerűen nem vagyok szerintem valami jótársaság!Ők szeretnek inni is én annyira nem mert nem vagyok valami szép ha iszok, teljesen kifordulok önmagamból és nem szeretném ha igy látnának.

Elhivott szombaton is főzésre de szerintem nem megyek, mert félek hogy nem érezném jól magam!Na meg a huga évfolyamtársam volt és anno kinem állhattam!persze ha ezt a fiút akarom akkor elkell fogadjam és lehet sokat változott ő is!

Na de még mindig nem tudom hogy legyek nyíltabb,felszabadultabb!Nem akarok én unalmas lenni a számára mert imádom a barátomat már is és nem akarom hogy esetleg e-miatt rontódjon el.

2010. máj. 6. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
dehát magadnak is váaszoltál:) túl gátlásos vagy:) szerintem idővel magától is mulni fog és ahogy olvastam a barátok is segitenek;) nem lesz itt baj:)
2010. máj. 6. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt tanuld meg,hogy erőltetni semmit nem lehet.Ha a húga nem kedvel,és Te sem őt,nem kell megjátszanod magad,mert az kiderül,és konfliktust fog szülni.Ha a barátai viselkedése nem szimpatikus,nem kötelező olyan stílust felvenned,mint ők.Egyszerűen csak azzal legyél kedves és nyitott,akitől viszont is ezt kapod,és ne játssz szerepeket,hanem légy természetes,add önmagad!A barátodnak mutasd ki,mennyire szereted,előle ne rejtsd el az érzéseidet.A többiekkel meg csak akkor törődj,ha ők is foglalkoznak Veled.Az a lényeg,hogy a barátoddal jól érezd magad,nem pedig msáok.Persze,el kell fogadnod,hogy a haveri társaság ilyen,a húg olyan,amilyen,és ennyi.Akinek távol áll a természete a Tiedtől,azzal úgysem lesztek puszipajtások.Ezen kár is görcsölnöd.Te csak azzal törődj,hogy a kapcsolatoddal minden rendben legyen,és ne is bánts meg senkit a barátod társaságából.Viszonyulj úgy mindenkihez,ahogy ők viszonyulnak hozzád,akivel szükséges,tartsd a három lépést,aki közvetlen,azzal légy nyitott.Majd úgyis észreveszed,kihez hogyan érdemes viszonyulni,az idő megoldja.Légy diplomatikus,és nem lesz baj.Természetesen,ha beszólogat valaki,nem kell fékezned a nyelvedet,azért van,de amúgy meg húzódj meg.Ne feledd, a barátod Veled jár,Téged szeret.Önmagadért szeret,szóval neki felelj meg,ne másoknak.
2010. máj. 6. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezeket a biztató szavakat! :)
2010. máj. 6. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
lazíts!! ;)
2010. máj. 14. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!