Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan dolgoztátok föl,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan dolgoztátok föl, hogy senkinek sem fogtok kelleni, és párkapcsolat nélkül kell majd leélni az életeteket?

Figyelt kérdés
Én már 17 évesen kezdem ezt megszokni, de néha ha unatkozok akkor rámjön a depi, hogy milyen jó lenne, ha valaki szeretne, ha valakit érdekelnék. Vannak ez ellen valami jó praktikák?

2017. jún. 18. 15:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Úgy is lesz valaki aki szeret és te is őt.
2017. jún. 18. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
Sehogy mivel engem szeretnek mert nem vagyok egy gyps
2017. jún. 18. 15:55
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Először is abbahagynám az oktalan vernyogást és önsajnáltatást.

Semmi okod nincs azt feltételezni, hogy nem lesz párkapcsolatod. Csúnya, kövér, testi hibás emberek is élnek párkapcsolatban. Ha valami olyan hibád van, ami miatt a legtöbb ember nem szívesen jönne össze veled- pl. hiányzik a fél lábad, vak vagy, ilyesmik - akkor keress olyan társat, akinek hasonló problémája van.

2017. jún. 18. 15:59
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Kezdjél magaddal valamit. Dolgozzál, sportolj, tanulj. Nem lesz időd depressziózni, meg síránkozni, és hasznát fogod venni, lesz pénzed, egészséges leszel, jól fogsz kinézni.

Törődj magaddal, legyél ápolt. Bármilyen hihetetlen, szinte csak az számít, hogy befekteted-e a önmagadba az időt, energiát, pénzt, vagy csak ülsz otthon és bámulod a tv-t egy zacskó chips mellett.

Én is éreztem így, aztán összeszedtem magam, úgy ahogy neked is kéne, és megtörtént a "hihetetlen csoda".

2017. jún. 18. 16:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
fiu vagy lány vagy?
2017. jún. 18. 16:19
 6/21 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom állj pozitívan a dolgokhoz. Mert ha úgy fogod fel hogy sosem fog szeretni senki, akkor mindig letargikus leszel, sosem fogsz kimozdulni és próbálkozni (mert úgy hiszed majd, á úgyse lesz belőle semmi)

márpedig lányokat nem találsz a szőnyeg alatt, ki kell mozdulnod, június van:D

2017. jún. 18. 16:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod soha nem vagy egyedül, a jobb kezed mindig veled lesz :) BÉKE!!
2017. jún. 18. 16:42
 8/21 A kérdező kommentje:

1-es

Nem hinném, hogy lesz ilyen.

2-es, igen, mert aki ronda az csak gyps lehet. Hát gratulálok, remélem egy balesetben szétroncsolódik a szép kis pofikád, és megtapasztalod azt, amit én.

3-as, nem sajnáltattam magam, hanem tanácsot kértem. Engem azonban még a ronda lányok is elutasítanak, tehát tanácsod irreveláns.

4-es, dolgozni jövő hónapban fogok (közmunka), íjászkodni és bicózni szoktam, illetve most tanulok vizsgákra (EÜ, KRESZ), suliban csak tartok egy bizonyos szintet.

(amúgy nem hinném, hogy a tanulástól és íjászkodástól jól néznék ki)

5, fiú

6, ki szoktam mozdulni, de csakis a bulizós társaságommal

7, akkor már inkább egy szexrobot. Lehet majd beruházok egyre.

2017. jún. 18. 18:34
 9/21 anonim ***** válasza:
anotalk xD
2017. jún. 18. 19:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Anotalkon csak 35 éves melegek vannak, meg amúgy sem vagyok a netes ismerrkedés híve...
2017. jún. 18. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!