Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok és Fiúk! Hogyan szólíts...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és Fiúk! Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán? Mit mondjak neki? Lányok, nektek milyen leszólítás tetszeni?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és egy nagy park van a közelünkben. Szeretnék ismerkedni az ottani lányokkal! És tanácstalan vagyok, hogy ha meglátom őket, és odamegyek hozzájuk, akkor mit mondjak nekik, hogy ne nyomulós legyek.? Introvertált vagyok és nehéz így, de megbirkózom vele! Mellesleg, nem vagyok kigyúrt inkább nagyon vékony vagyok, és szerintem nem vagyok valami vonzó! De küzdök az izmosságért :) Elképzeltem néhány szituációt, hogy sétál egy lány és n megpillantom és odamegyek...de mit mondjak? Az olyan szövegek, hogy "Szia, ne haragudj, de merre találom a 8-as buszt? " Ezek nem nagyon jönnek nála be! Mert az a célom, hogy beszélgethessek vele, de úgy, hogy szegény lányt, ne hátráltassam! Előbb utóbb azt i meg kell kérdeznem! De nem az az első! És van egy másik szituáció, hogy ül a padon, és akkor megyek oda, hogy "Szia! ne haragudj, leülhetek melléd? Aztán hosszasan nézegetném! "De ez megint olyan kínos :( Nem tudom mit mondjak...függ,h hogy mit csinál... De tételezzük fel, hogy csak sétál és én megyek oda...akkor mit mondjak? Lányok, nektek milyen szöveg lenne olyan, hogy nem nyomulós? Köszi előre az értelmes válaszokat! :)

2017. máj. 30. 20:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Szóval behúztad a fa*kad és nem mertél semmit sem tenni és ezt elfogadtad, hát akkor a lehető legrosszabb lépést tetted de egészségedre, sok sikert..
2017. jún. 8. 21:20
 32/36 A kérdező kommentje:
Figyelj! Ami nem megy, azt ne erőltessem! Nem? Én nem erőltetem csak szenvedek! Te mit tennél, ha folyton mindig mész, teszel és ne találsz egy lányt sem az utcán! Nyilván próbálkoznál, én is ezt tenném, de most befejezem a tanulást, és egész nyáron a lány lesz az első!
2017. jún. 8. 21:23
 33/36 Lie jack válasza:

Hívd el randira

Ha ez nem jön be mond hogy tetszik a bulája!!!

2017. jún. 16. 22:04
 34/36 anonim válasza:
Héhé! Ha keresed nem találod, ha nem keresed akkor találod meg. 15 éves vagy nem kell komolyan venni a csajozást. Szerintem.
2017. aug. 2. 23:09
 35/36 anonim válasza:

Csao! Nem tudom aktualis e meg,ha neked nem is,valakinek biztos hasznos lesz amit leirok.

Jelenleg 17 eves vagyok,16,5 eves koromig nagyon sulyos onbizalomhiannyal kuzdottem,en nemh lanyokhoz az utcan,a sajat osztalytarsamhoz (akibe vegtelenul szerelmes voltam) nem mertem odamenni es beszelni vele semmirol!neha facen rairtam,mert hatha,csak ahhoz volt "fa$zom"...aztan egy jo fel eve megvaltozott minden,elkezdtem pua forumokat olvasni,videokat nezni,megfogadtam azoknak a tanacsait akik jol ismerkedtek... en se vagyok egy nagy valaki,sot... elmeleti tudasom nagyobb mint a gyakorlati az biztos,de leirom en szemely szerint hogyan valtoztam meg,fel ev alatt ismerkedes teren.

Lany baratom 16,5 evig nem volt,nem hogy baratnom de lany baratom se! Szoval ennyire a nullarol indultam...amikor elkezdtem olvasgatni a forumokat,eloszor az online reszet celoztam meg a dolognak,facen irogattam ra lanyokra,nyitottam meg oket, neha olyan szoveggel amit mastol lattam,neha olyannal ami az en fejembol pattant ki (visszanezve szar volt az osszes,de a normalis tehat nem szep nem csunya lanyok legtobbjet meg igy is meg lehetett nyitni es beszelgetest kezdemenyezni) ez az egesz ugy 2-3 honapon at tartott,itt nem leptem ki az online zonambol,de mar latszott a valtozas,nem voltam annyira szereny lanyok korul,megmertem szolalni,nem feszengtem annyira nagyon mint elotte.

Ekkor mar online le mertem irni mindent amit gondoltam,no1 tipp: a legjobb,ha a nonek mindig azt mondod amit akarsz! Igy nem lesz lelkiismeretfurdalasod ha mondjuk osszeborultok,te megmondtad h szexnel tobb nem lehet koztetek,igy nem hibaztathat.nyilvan ez nagyon sok ido,amig teljesen nyugodtan es termeszetesen ki tudod fejezni valaki fele a szexualis vonzalmadat,de SZERINTEM nagyon jo ennek gyakorlasara az online ter.hogy lasd,a lanyoktol nem kell felni,nem harapnak,ha kifejezed a szexualis vonzalmadat felejuk a megfelelo pillanatban,akkor nem reagalnak rosszul,bar nyilvan,a tarsadalomaltal nem elfogadott az h dugjunk,es a lany aztmondja oke gyere szetteszem a labam! Ezert,pua korokben nevezett "tesztekkel" operal a lany,ehhez kell onbizalom,higgadtsag es tapasztalat,h kezelni tudd. Ha valaki aztmondja h undorito vagy,csak a szexre kell neked viccesen vissza kell "vagni",terelni a temat,vagy csak le$zarni :D

Eleg ha annyit irsz neki mintha nem erdekelne,

-megjo,xyz (temavaltas)

Meg fog lepodni,a legtobb szep lanytol megijednek ilyenkor a fiuk h "elveszitik" oket,te ne legyel ilyen! Ez nem feltetlen neked szol,igazabol felhiv keringore a lany,megnezi h mennyire vagy ferfias,vagy osszefosod tole a bokad ha nem tetszik neki valami.

Nyilvan,lesz olyan amikor tenyleg szarul esik valakinek valami,te "tesztnek" veszed,es megharagszik rad kicsit,mindenki hibazik... ez egy ido utan egyre egyre csokken,le fogod tudni vagni a lany irasabol h igazabol mire gondol.

Na de hol is tartottam :D

Egesz jol ment mar online,atlagtol szebb lanyokkal tudtam kapcsolatot letesiteni,haverkodni,szexualis feszultseget kelteni,flortolni... ekkor kezdett nalam kialakulni amolyan bosegerzet,ez mostmar odaig "fajult: h barkinek leirok,vagy a szemebe mondok barmit. Nyilvan nem azt,h g*ci ocsmany vagy es sohasem kellenel,ne legyel ekkora bunko! Viccesen is lehet koc$ogoskodni kicsit,ami talan a nagyon jo noknel szukseges,foleg online mivel nagy a verseny. De atlagos,onbizalomhianyos lanyokkal ne legyel erzeketlen f.asz,ne dongold foldbe oket!

Szoval bosegtudattal,nagy onbizalonmal tudtam belevagni a real life csajozasba,bar en sem tudtam ravenni magam!! Mi haverokkal csinaltuk,ko pappir ollo, aki veszit odamegy ahhoz a lanyhoz akit eppen kineztunk :D ez boven eleg motivacio volt,es az online sikereken felbuzdulva igy nyitottam meg eletem elso lanyat. Csinos,vonzo alacsony lany volt igezo zold szemekkel:)) sosem felejtem el... es sikerult!odamentem,valaki elottem mar leirta a ket lehetoseget amivel odamehetsz egy lanyhoz,ezt hivjak direktnek es indirektnek,egyszer kifejezed az oszinte szandekaid,aki tovabb beszelget veled annak tudod h bejossz,indirektnel nem feltetlen,lehet csak unatkozik etc...

Az en javaslatom,indirekttel kezd! Egyszerubb,odamesz hozza,aztmondod neki h ott vannak a haverjaid es nagyon csinosnak talaltatok ot,ezert mentel oda hozza.ezutan odahivhatod a haverjaidhoz,dumalgattok kicsit,utana kersz egy fb-t es kesobb bejelolod/bejelolitek. Ha miutan odahivtad te iranyitasz,te kerdezel,te nevettetsz meg masokat,akkor vonzobbnak fog talalni mint a tobbi haverodat!

Ezek utan annyira felszabadultam,teljesen termeszetesen tudtam beszelni vele,a haverjaim le voltak nyugozve (:D) hisz ismertek akkor mar 1,5 eve,es nem aksrtak hinni a szemuknek amikor odavittem hozzajuk a lanyt,en aki az osztalytarsamhoz hozza se mertem szolni 1 evig :D

Azota nyitottam meg mar tobbszor lanyokat,mikor indirekt (ha tarsasaggal vagyok) mikor direkt modszerrel...

Bar bennem is van meg mindig kozeledesi panik,ezek utan is! De mostmar ha oda megyek teljesen termeszetesen tudok beszelgetni,mintha a haverommal beszelnek:)

Multkor strandon voltunk,egy lany nagyon msgtetszett,elado volt... sajnos volt baratja,de egy jo orat elbeszelgettunk,nevetgeltunk,bennem pedig tovabb bomlottak a gatlasok:)

Talan az segit/segitett nekem ilyenkor a legtobbet az ilyen kis fogadasokon es jatekokon kivul,h ha belegondolsz,odamesz egy lanyhoz elmondod neki h hihetetlenul csinos,es meg szeretned ismerni,esetleg elmondod neki az igazat h biztos megbantad volna ha nem mesz oda hozza,ha csak el is megy melletted,(bar nem hinnem h ez sokszor megtortenik) vagy csak beszelgettek par percet,de nem adja meg a szamat vagy barmi ilyesmi,neki is szereztel egy jo napot... kepzeld csak el,rolad fog meselni a baratnoinek,es milyen jol esik neki egy ilyen oszinte es hatso szandek nelkuli (!!) bok...nem elrontod a napjat,hanem feldobod!

Tuti kihagytam valamit meg ossze vissza irtam mindent,eppen utazok a buszon es nagy unalmamban leirtam ezt a kissebb regenyt,a lenyeg ha en a -0rol fel ev alatt, el tudtam jutni odaig h lanyok akarnak engem felszedni,nagyon jo nok akarnak talalkozni es en mondok nemet ha ugy van kedvem,ez majdhogynem hihetetlen,meg nekem is! :D

Nagyon sok mindent le lehetne meg irni,de mar gorcsol az ujjam :DD

Ha valakinek van valami kerdese,nem en vagyok a legtapasztaltabb,legokosabb ember a temaban,sot...de ami tolem telik megprobalok segiteni :)

2018. aug. 26. 17:58
 36/36 anonim válasza:
Tuti későn írok már de másnak hátha jó tanács lesz! Nos ha sétálsz az utcán vagy ülsz a parkban vagy esetleg tömegközlekedéssel tartasz valamerre és meg fogott egy lány tehat csinosnak tálalod így úgy fogod érezni hogy muszáj megismerned ami természetes :) nos én olvastam hogy "ami nem megy azt nem erőltetem" sajnos ez rossz felfogás,igen is ember vagy és neked is szükséged van egy társra/kapcsolatra. Én azt tartom jo megoldásnak hogy felkötöd a tököd és oda mész a lányhoz nem kell itt a többiekre hallgatni hogy "te leszel a rém a környéken" lofaszt... a csajok amugy is imádják ha oda mész hozzájuk növeli az egojukat :D viccet félretéve ez egy olyan játék ami 50-50% esélyén alapú vagy tetszel te is a lányak és bele megy hogy ismerkedjetek vagy nem tetszel neki és barátja van, ebben az esetben úgy mondd offolni fog téged de nem ugy kell oda menni egy lányhoz hogy gondolod magadba te leszel életem szerelme stb. Nem szabad félni a visszautasítástól... engem eddig 3x utasítottak vissza ebbol 2 lánynak barátja volt a masik pedig nem érzett kölcsönös vonzalmat. Jó tanács ha a haverjaidal mész valahová és meglátsz egy jó csajt mondd hogy dolgod van majd találkoztok ha ott vannak tőled nem messze akkor röhögni fognak és így te is vagy csak a csaj simán komolytalannak vesz téged hogy pl fogadásból mész oda vagy valami... A szöveged az legyen folyamatos és őszinte ha már kínos csend van rosszúl végződik az ismerkedés,a szövegen ne agyalj mert a begyakorolt dumákat kívülről ismerik :D Menj oda hozzá köszönj rá hogy Szia zavarhatlak? És itt a tárgyra kell térni a csaj úgy is levágja hogy nem azért mész oda hogy megkérdezd pl "xy busz elmente?" Vagy "menyi az idő?" Na tehát ott vagy köszöntél megkérdezted hogy zavarhatod-e. Erre altalaban azt mondják hogy attólfügg miről van szó és bele kezdesz a bókolásba pl megláttalak amikor leszálltál a buszról de nem láttalak a környéken még mert tuti oda mentem volna már egy ilyen gyönyörű lányhoz:D ilyenkor 2-3 másodpercre lefagy :),te közben azért folytatod soraid :D és szeretnék egy elérhetőséget kérni pl telefonszám vagy facebook elérhetőséget add át a telefonod hogy be üsse a számat vagy meg keresse magát facén és akkor esetleg ha egy környéken laktok egy gyors következő találkozót leszervezni személyesen (ezt nem muszáj követni) aztán szépen és tisztelet tudóan elköszönsz. Na van a fekete leves amikor a csaj egy bunkó tipus és elküld a francab ilyenkor örül hogy nem ismerted meg mert akkor ez a kapcsolatotok középen derül ki,aztán van akinek van barátja és normálisan "offol" akkor te is normálisan mondd hogy sok boldogságot kívánsz nekik és köszönj :D ne parázz a dolgokra menj oda légy illedelmes aztán ha magad adod a csaj a barátnőd is lehet :) tuti be leszel fossva az első alkalomnál de ki lehet bírni ne nézd a földet mert az is elég gáz vagy a szemébe nézz vagy a orrát nézd és akkor úgy tűnik mint ha a szemébe néznél de ezt szigorúan csak akkor alkalmazd amikor oda mész,következő randin/találkozón muszáj a szemébe nézned,aztán bokolhatsz is a lánynak nem muszáj sablonokat (szép a szemed,szép a mosolyod) ha pl a haja tetszik mondd azt vagy bármit. Ezek mellet mindenkinek sok sikert kívánok! (Írási hibákért előre is bocsi telorol írtam) :D
2019. ápr. 7. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!