Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok és Fiúk! Hogyan szólíts...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és Fiúk! Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán? Mit mondjak neki? Lányok, nektek milyen leszólítás tetszeni?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és egy nagy park van a közelünkben. Szeretnék ismerkedni az ottani lányokkal! És tanácstalan vagyok, hogy ha meglátom őket, és odamegyek hozzájuk, akkor mit mondjak nekik, hogy ne nyomulós legyek.? Introvertált vagyok és nehéz így, de megbirkózom vele! Mellesleg, nem vagyok kigyúrt inkább nagyon vékony vagyok, és szerintem nem vagyok valami vonzó! De küzdök az izmosságért :) Elképzeltem néhány szituációt, hogy sétál egy lány és n megpillantom és odamegyek...de mit mondjak? Az olyan szövegek, hogy "Szia, ne haragudj, de merre találom a 8-as buszt? " Ezek nem nagyon jönnek nála be! Mert az a célom, hogy beszélgethessek vele, de úgy, hogy szegény lányt, ne hátráltassam! Előbb utóbb azt i meg kell kérdeznem! De nem az az első! És van egy másik szituáció, hogy ül a padon, és akkor megyek oda, hogy "Szia! ne haragudj, leülhetek melléd? Aztán hosszasan nézegetném! "De ez megint olyan kínos :( Nem tudom mit mondjak...függ,h hogy mit csinál... De tételezzük fel, hogy csak sétál és én megyek oda...akkor mit mondjak? Lányok, nektek milyen szöveg lenne olyan, hogy nem nyomulós? Köszi előre az értelmes válaszokat! :)

2017. máj. 30. 20:23
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nem értem! Lehet hogy kellemesebb, de ez nem az én fajtám! Nem így fogok! A barátaim nem is tudnak eljönni velem mert nem is itt élnek ahol én, mellesleg, nekik más csaj kell mint nekem! Szóval akkor az lenne, hogy az ő csajaik után futnék, amit meg utálok! Szóval, marad, hogy egyedül megyek neki a falnak! Itt nincs olyan fiú aki, egyedül csajozik? Nem hiszem, hogy mindenki csapatban csinálja! Mellesleg a lányt nem érdemes átvágni! A fiú a barátai mellett százszor másképpen viselkedik egy lánnyal mint egymaga! Akár mi lesz, egyedül kell mennem!
2017. jún. 3. 07:52
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor elhívod a barátaidat hozzád vendégségbe aztán lementek a térre, vagy szerzel a környéken is barátokat. Hát akkor ha utálsz még a barátaidnak is segíteni csak magadra gondolsz akkor minek akarsz barátnőt? Ott ahol laksz nem érdemes gáz égő ólálkodó hírében állni, mert lehet a következő 30 évben is ez lesz a híred az egész környéken. Lehet még a szüleid, szomszédaid, arcok a házban is visszahallják hogy te vagy aki a környéken rémítgeted a lányokat. Akik csoportban rajtad röhögnek és téged meg a szövegeidet meg a fantasztikus leveledet röhögő fejeket utána rakva postolják a facebookjukon.
2017. jún. 3. 08:57
 23/36 A kérdező kommentje:
Akkor dugulj el a rohadt üzeneteiddel! Nincs szükség ilyen alakokra mint te! Majd úgy csinálom, ahogy nekem jó!
2017. jún. 3. 09:18
 24/36 anonim ***** válasza:

"A fiú a barátai mellett százszor másképpen viselkedik"

Igen, azt írtad egymagad nem vagy valami vonzó. És amikor a barátaiddal vagy, akkor jobbkedvűbb, magabiztosabb, lazább, viccelődőbb, vonzóbb vagy?

2017. jún. 3. 09:30
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Jó akkor ha már 15 évesen ilyen gáz lakótelepi rém vagy akkor milyen leszel 50 évesen.
2017. jún. 3. 09:32
 26/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vonzó és ezt le is szarom, minthogy téged is! én nem a vonzóságomról vagyok híres! Szóval nekem ne gyere az ökörségeiddel! Amúgy semmi közöd, hogy hol lakom, nem is vagyok lakótelepi, közöm nincs a lakótelephez!
2017. jún. 3. 09:40
 27/36 anonim ***** válasza:
En is ezt mondtam vahamilyen szinten. Gáz vagy és sértődékeny. Ahelyett, hogy mindjuk megfogadnád egyesek tanácsait, inkább besértődsz és eljátszod a "mindent én tudok jól, úgy csinálom, ahogy akarom" tinit. Már-már olyan sablon vagy, hogy szerintem ez trollkodás.
2017. jún. 3. 12:48
 28/36 A kérdező kommentje:
Lehet! De nálam ez akkor sem működik! De azért, köszi a tanácsokat! Meglátom, hogy hasznosulnak!
2017. jún. 3. 13:14
 29/36 anonim válasza:
Szia. Na mi történt az utóbbi hetekben, napokban? :)
2017. jún. 8. 06:48
 30/36 A kérdező kommentje:
Szia utolsó vagyis akkor egyben minden látogató :) Semmi különös sajnos :( Voltam próbálkozni, de olyan hülye időben mentem, hogy nem nagyon voltak lányok kint! Konkrétan egyet sem láttam! Most arra gondoltam, hogy suli végét már kivárom és addig nem is keresek! Utána sem keresni szeretnék, hanem, csak elmenni, és mint ismerkedős járatként menni! Mert félek, ha úgy fogom, fel, hogy na akkor keressünk lányt, az azért nem jó, mert nem tárgyak és nem akár milyen lányt szeretnék! ÉS nem is barátnőért megyek! Előbb csak ismerkedni szeretnék, hogy találjak szimpit,! Aztán jöhet a többi :) Szóval, most pihentetem, és addig tud az idő dolgozni, megnyugszom addig és remélem, utána újult erővel vágok a kalandba! Írni fogok, ha lesz valami, de csak, ha érdekel titeket is! :)
2017. jún. 8. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!