Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és Fiúk! Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán? Mit mondjak neki? Lányok, nektek milyen leszólítás tetszeni?
Köszönsz,bemutatkozol és...
Most jön a neheze: két lehetőség van
1) nyílt lapokkal játszassz (pl van kedved ismerkedni?) Nem mindenki rajong érte,de szerintem így könnyen elkerülöd azt,hogy kötődj valakihez,aki majd elutasít.
2) kerülöd a témát(kb amiket felsoroltál) de ezek szerintem még idétlenebben hangzanak mint az 1-es opció.
Persze akad olyan is hogy a lány azt mondja hogy ismerkedjük,s erre igen/nemmel válaszol a kérdéseidre,zárkózott lesz,s akkor jön az,hogy csak nézitek egymást...
Tegyük fel ezt a ül a padon, könyv-olvasós témát.
Leülsz mellé, majd kérdezed a könyvről, olvasásról stb. Innen már alakulnia kell(ene) a dolognak.
Kutyasétáltatóknál park révén szintén ürügy lehet a megszólításra, hogy milyen aranyos kutyád van. Megkérdezed a nevüket, merre lakik, minden nap erre jár-e stb.
Szerintem ez a levélkés-ötlet nem rossz, de csak akkor működne, ha már látásból ismernétek egymást.
A külső is fontos persze, de az a fontos, hogy elnyerd a lány érdeklődését.
Legyél magabiztos, határozott.
Mindenféleképpen próbálkozz, vesztenivalód nincsen!
Aztán majd számolj be, sikerült-e összehozni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!