Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leejtettem egy papírcetlit a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leejtettem egy papírcetlit a vonaton, mert a csaj a barátnőjével ült a vonaton. Hogy ismerkedjek, ha nem egyedül van? :D

Figyelt kérdés

Ma felszálltam a vonatra, és megláttam egy olyan csajt, aki megszólalásig hasonlított arra a lányra, akivel egyszer megismerkedtem, de nem nagyon sikerült elérni. Amikor felálltam, hogy leszállok, mert már lassított a vonat, odaszóltam nekik, hogy "Lányok, nem a *****-ba jártok?". Azt mondta a csaj, hogy "De, kollégisták vagyunk". Akkor már biztos voltam benne. Mondom: "Csak mert megszólalásig hasonlítasz egy régi ismerősömre, ott voltál az angol versenyen Áprilisban?". Azt mondta nem, így elnézést kértem, jó utazást kívántam, elindultam, és egy előre elkészített papírcetlit, amire felírtam egy e-mail-t, leejtettem, hogy legyen valami elérhetőségem. Itthon csináltam hozzá fiókot. Nem biztos, hogy észrevették, mert nem nagyon láthattak rá, max a barátnője. Amúgy lefényképeztem a csajt.

Ha egyedül lett volna, simán megismerkedtem volna vele, de kevés, amikor a lányok egyedül vannak, szinte mindig csapatban mennek. Múltkor is láttam egy szép lányt, aki megint csak barátnőkkel volt. Ilyenkor hogy szólítsam le, vagy mit csináljak? :D

16/f

2016. nov. 8. 17:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hoppá, kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést. :D
2016. nov. 8. 17:46
 2/13 cecee ***** válasza:
Sííroooookk!!!!!! Papírcetlit :D mi nagy :D :D
2016. nov. 8. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,de kis cuki vagy ,te jó ég! :))

16/L

2016. nov. 8. 17:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Szakközépbe járok, ahol alig van lány, ezért máshol kell leszólítanom őket, ha valaki szimpi. :D
2016. nov. 8. 17:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Tényleg cuki, hogy ráírtam egy papírcetlire egy e-mail-címet, és leejtettem? :D
2016. nov. 8. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Miert nem mondtad meg inkabb a neved?

Az egyszerubb mint elhagyni ilyen papir cetliket. Vegen meg valami meleg szatir talalja meg.

16l

2016. nov. 8. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon cuki,tuti,írnék neked a csaj helyében! :)
 8/13 A kérdező kommentje:
Vagy összejövök a takarító nénivel. XD :D
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az jobb otlet
2016. nov. 8. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

"Ha már a punci meztelen látványa a frászt hozza rád, hogy a francba fogod bebarangolni?" :D

A lányok már csak ilyen "különösek"... más emberekkel vannak néha :D Ugyanúgy szólítsd MEG (ne le:) mintha egyedül lenne, csak ne felejts el köszönni a társaság másik tagjának is, mert ő is emberből van :D attól még, hogy nem ő a kiszemelt áldozatod :D

A papírt meg nem érdemes pazarolni. Tök szép dolgokat lehet rajzolni rá.

Múltkor rajzoltam egy kimetszett szemű békát szénnel. Azóta az összes csaj engem akar a suliban :D

2016. nov. 8. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!