Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel? (korosztályon belül)
Szia! En 14 vagyok es nálunk is hasonló gondok vannak:( szerintem ketten is vVagyunk Viszont en most edzésen egyre inkább baratkozom úgyhogy szerintem keress más közösségeket is sulinet kívül. Ám melkik suliba jársz? (Csak mer most felvételizik )
Ja es bocs nem korosztályod beli vagyok
Nem vagy egyedül. Habár nekem van jópár barátom és nem vagyok egy hülye gyerek, attól még találsz barátnőt. Viszont ne legyél mindig okos, mármint azt tudom nem lehet kikapcsolni és néha zsigerből jön. Poén a kulcs mindenhez. Sok csajt úgy szereztem meg, hogy fokozatosan megismertem és hát sok vicces dolgot szoktam csinálni és mondani és egyszer csak belém estek. Nem véletlenül mondják, hogy a helyes fiúk tetszenek mert a külsejük vonzó, viszont a vicces srácokat észre se veszed és már szerelmes vagy. ;) 18/F
Sok sikert amúgy. :)
Én is elég hallgatag emberke vagyok, vannak barátaim, nem sok, de van és úgy érzem egyre jobban eltávolodok tőlük. Baráti körben sem nagyon tudok beszélni, pedig némelyiküket már 12 éve ismerem. Velem is ugyan ez van, nem találok hozzám való lányt akármennyire is szeretnék.
17/F
Hát...
Annak ellenére, hogy "intelligensebb vagy a többségnél", csak úgy hemzsegnek a hibák a kérdésed leírásában. És nem, az nem magyarázat erre, hogy telóról írtad, mert én is onnan írom, és mégis szánok időt a javításra. Tessék igényesnek lenni, ha már annyira okasnak gondoljuk magunkat.
Emellé.
Tudod attól, hogy "fejlettebb az agyad", még nem vagy jobb ember. Sőt, olvasva a történetedet az jutott eszembe, hogy eléggé lenézed a társaidat, ami nem egy jó tulajdonság, és nem utal valami hatalmas agykapacitásra, hasonlóan ahhoz hogy kerek-perec kijelented mekkora ész vagy te. Ez nem az ész meg az IQ, hanem az igen durva sznobizmus jele. Márpedig ez a sznobizmus az, ami meggátol a beilleszkedéstől. Egyrészt, mert senki se szereti a sznobokat, másrészt mert úgy gondolod, hogy nem méltó hozzád a többiek témája. Miért, te miről beszélgetnél velük szívesen? Mi van a mondandódban, ami érdekes? Oké, tudom nekik szerinted biztos semmi, de akkor miről beszélgetnétek egy hasonló érdeklődésű emberrel? Számodra mit tartalmaz egy "normális eszmecsere"? És mik azok a felszínes dolgok, amikről a többiek beszélnek?
És mégis mit tesz az, hogy "és okosan még a kreatív vénáimat is elfojtva"?
Nah, az irónia-mutató az egekben.
*okosnak, nem okasnak
koszonom a valaszokat , meg sokat szeretnek :)
utolso valaszolonak irnam: egyaltalan nem nezem le a tarsaimat, es a sznobizmus talan a tolem legtavolabb allo "stílus" ami csak eszembe juthat... nyilvan nem tudom bekategorizalni, hogy mirol beszelgetnek egy hasonlo emberrel , de valojaban barmilyen tudomanyos témarol képes vagyok hetekig beszelni. a tobbiek altal mindennaposnak mondhato beszedtéma pedig pl a piálás, cigi, egymás kibeszélése a masik hata mogott...stb.
a helyesirasom egesz jo ,viszont gondolom mar rajottel, hogy tokeletes ember nem letezik. egyebkent a telorol iras, sietés valoban nem indok a hanyag helyesirasra, ezt alairom:)
Félreértettél. Mit értesz az alatt, hogy "elfojtva" őket? Miért nyomtad el?
Nyilván nem ismerem az osztálytársaidat, de attól függetlenül nem hiszem, hogy tényleg csak ezekről lenne szó közöttük. Vagy ha mégis... Akkor nem tudom hogy kerültél közéjük. Ja, és remélem elgondolkodtál a sznobizmus-dolgon, nem csak rávágtad hogy nem vagy az. Az önkritika rendkívül fontos.
Megértem, hogy szeretsz a tudományokról beszélni, azonban próbáld kicsit tágítani az érdeklődési körödet, már amennyiben tényleg csak ebből áll. Az emberek többsége úgy van ezekkel a témákkal, hogy ha tényleg érdekli, akkor inkább felüti a wikipédiát. Minél több dologról tudnak veled beszélgetni, annál érdekesebbnek vélnek az emberek. Ráadásul sokan Téged szeretnének megismerni, nem pedig az Isteni Részecskét, az ultraibolya katasztrófát, vagy a húrelméletet, hanem Téged. A te gondolataidat, a te érzéseidet. Aláírom, sok s^ggfej szaladgál öntudatlan a világunkban, de a többiek hidd el, az utóbbiakra lesznek kíváncsiak.
És ne feledd: igen széles átmenet van közted és a társaid között. Próbálj ebben az átmenetben mozogni, és javulni fog a helyzeted.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!