Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsem le a gátakat?
Le szeretnék szólítani egy lányt.
Már tökre elhatároztam magam de mire odajutottam leblokkoltam.:/
Egyszerűen nem tudom mit kéne csinálom.
Már nagyon idegesít ez engem.
Szólítsd meg valami pitiáner dologgal helyzettől függően. :D Aztán válaszol, és elkezdtek beszélgetni személyesebb dolgokról. Egyszerűen menj oda, és tedd meg. Szólítsd meg! :D Mit veszíthetsz? Olykor ez egy ördögi kör lehet neked, mert lehet, hogy a csajt soha többé nem látod, akkor mardosni fog a gondolat, hogy "Mi lett volna, ha...". Megszólítani pedig elsőre nehéz, de tedd meg, mert még a legrosszabb esetben (Ha mondjuk visszautasít) is megnyugodsz, hogy legalább megpróbáltad. Ha meg valaki azt mondja, hogy "Bocsi, már van barátom.", akkor egyszerűen válaszold, hogy "És akkor a vallásod tiltja, hogy más fiúkkal beszélgess? Nem randira hívtalak, csak beszélgetünk." Bár a te esetedben valószínűleg többször is van alkalmad leszólítani a csajt. :D Priviben küldök tapasztalatokat! :D
16/f
Első válaszolónak:
Ha úgy megyek oda h visszautasít meg h szar lesz annak mi értelme van?
Változtat valamin a hozzáállás?
Amugy köszönöm a válaszokat!
Jöhetnek még!
Értem
Köszönöm a választ!
15 vagyok a lány 16
Ma leszólítottam.
Hát..
Rendesen elcsesztem..
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!