Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy döntsem le a gátakat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsem le a gátakat?

Figyelt kérdés

Le szeretnék szólítani egy lányt.

Már tökre elhatároztam magam de mire odajutottam leblokkoltam.:/

Egyszerűen nem tudom mit kéne csinálom.

Már nagyon idegesít ez engem.

2016. nov. 28. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy menj oda lelkileg hogy na most jól vissza fognak utasítani, fájni fog, szar lesz és bénázni fogsz. Persze ne ezt kommunikáld. Ha nem mennél oda akkor meg mégszarabb lenne hosszútávon.
2016. nov. 28. 15:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szólítsd meg valami pitiáner dologgal helyzettől függően. :D Aztán válaszol, és elkezdtek beszélgetni személyesebb dolgokról. Egyszerűen menj oda, és tedd meg. Szólítsd meg! :D Mit veszíthetsz? Olykor ez egy ördögi kör lehet neked, mert lehet, hogy a csajt soha többé nem látod, akkor mardosni fog a gondolat, hogy "Mi lett volna, ha...". Megszólítani pedig elsőre nehéz, de tedd meg, mert még a legrosszabb esetben (Ha mondjuk visszautasít) is megnyugodsz, hogy legalább megpróbáltad. Ha meg valaki azt mondja, hogy "Bocsi, már van barátom.", akkor egyszerűen válaszold, hogy "És akkor a vallásod tiltja, hogy más fiúkkal beszélgess? Nem randira hívtalak, csak beszélgetünk." Bár a te esetedben valószínűleg többször is van alkalmad leszólítani a csajt. :D Priviben küldök tapasztalatokat! :D

16/f

2016. nov. 28. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Ha úgy megyek oda h visszautasít meg h szar lesz annak mi értelme van?

Változtat valamin a hozzáállás?

Amugy köszönöm a válaszokat!

Jöhetnek még!

2016. nov. 28. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen bár nem az első vagyok de ha a legrosszabbra számítasz a legrosszabb nem lesz annyira rosz mert számítottál rá és a jó meg mégjobb lesz mert kellemesen csalódsz. Ezt kell tudatosítani. És gondolj bele mi lesz vissza utasít lesz másik ha nem vagy elég jó neki akkor ő miért lenne másabb mint te miben tud bárki is többet bárkinél?
2016. nov. 28. 16:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem

Köszönöm a választ!

2016. nov. 28. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg erőt venni magadon. Menj oda valami természetesen dologgal. Lehet a lány azt várja, hogy te lépj. Kérj tőle valamit: pl tollat, vagy valamilyen könyvet. Utána visszaviheted neki és elkezdhetsz vele beszélgetni pl hogy van, milyen órája lesz.. Ilyenek..
2016. nov. 28. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2016. nov. 29. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:

13/l

2016. nov. 29. 15:33
 9/10 A kérdező kommentje:

15 vagyok a lány 16

Ma leszólítottam.

Hát..

Rendesen elcsesztem..

:/

2016. nov. 29. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi volt mesélj?:)
2016. nov. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!