Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik lány barátom azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik lány barátom azt mondta nekem, hogy döntsem el, hogy ki kell nekem ő vagy a legjobb barátom. Ez szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés

2016. nov. 14. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy egy önző hárpia.
2016. nov. 14. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:

a legjobb barátod egy fiú vagy egy lány?

ha lány akkor egyértelmű..

Ha fiú, akkor azt hiszi, hogy szecuálisan nyitott vagy mind a két nemre ( biszexuális)

2016. nov. 14. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen azt jelenti hogy szeretné hogy többet törődj vele.

Na most két véglet van ->>

>>Te törődsz vele csak mellette foglalkozol a barátaiddal is és ezt ő nem bírja elviselni.Azt akarja hogy kizárólag az övé legyél.(Ez az amit ne engedj meg neki)

>>Nem törődsz vele eléggé és többet kéne vele törődnöd.Jobban ki kéne mutatnod hogy neked ő nagyon fontos attól hogy vannak barátaid is.(ez az amit beszéljetek meg)

(Tisztában vagyok vele hogy a barátodat (legjobb barátodat) egyes számban írtad.Direkt fogalmaztam úgy hogy "barátaid" mert attól hogy van barátnőd még az összes többi barátoddal is foglalkoznod kell ha "legjobb" ha nem.)

2016. nov. 14. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok

Olyan szépen levezettem a véleményem.

Kapok boci csokit?^^

2016. nov. 14. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 ezert kapsz egy szal kapa cigit

Kerdezo

Szerintem donts ugy ahhogyan azt te jonak latod hogy most a baratodat azert eldobod mert feltekeny a masik fel az a te dontesed.

2016. nov. 14. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából, azért nem értem a dolgot, mert a lány nem a barátnőm.
2016. nov. 14. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj hat akkor feltekeny. Bejussz neki.
2016. nov. 15. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!