Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lány barátom azt mondta nekem, hogy döntsem el, hogy ki kell nekem ő vagy a legjobb barátom. Ez szerintetek mit jelent?
a legjobb barátod egy fiú vagy egy lány?
ha lány akkor egyértelmű..
Ha fiú, akkor azt hiszi, hogy szecuálisan nyitott vagy mind a két nemre ( biszexuális)
Mindenképpen azt jelenti hogy szeretné hogy többet törődj vele.
Na most két véglet van ->>
>>Te törődsz vele csak mellette foglalkozol a barátaiddal is és ezt ő nem bírja elviselni.Azt akarja hogy kizárólag az övé legyél.(Ez az amit ne engedj meg neki)
>>Nem törődsz vele eléggé és többet kéne vele törődnöd.Jobban ki kéne mutatnod hogy neked ő nagyon fontos attól hogy vannak barátaid is.(ez az amit beszéljetek meg)
(Tisztában vagyok vele hogy a barátodat (legjobb barátodat) egyes számban írtad.Direkt fogalmaztam úgy hogy "barátaid" mert attól hogy van barátnőd még az összes többi barátoddal is foglalkoznod kell ha "legjobb" ha nem.)
#3 vagyok
Olyan szépen levezettem a véleményem.
Kapok boci csokit?^^
#4 ezert kapsz egy szal kapa cigit
Kerdezo
Szerintem donts ugy ahhogyan azt te jonak latod hogy most a baratodat azert eldobod mert feltekeny a masik fel az a te dontesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!