Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesznpbukipus lány vagyok. Még akarom csokolni a legjobb baratnomet? A többi lent
Thűűű! Ez aztán a keresztény! Van itt olyan szó amibe nincs hiba?
Na de a témára térve először csak nyelv nélkül és lassan. vezesd rá hogy mit csináljon...
Segítek előbb a többieknek:
,,Leszbikus lány vagyok. Meg akarom csókolni a legjobb barátnőmet! A többi lent.
Ugye én leszbikus vagyok, ő heteroszexuális. Nem zavarja a barátnőmet, hogy én meleg vagyok. Egy ideje viszont megszeretném csókolni. Ő azt állítja, nem bánná. Azt mondta, hogy az első csókja legyen az enyém. Csak félek, hogy elvesztem a barátságunkat! Na, szóval, hogy csókoljam meg, hogy esetleg ne ijedjen meg, vagy ne lépjen el tőlem? Még nem csókolóztam lánnyal, csak régebben fiúval. Legközelebb megteszem, akármi lesz, de most segítsetek, kérlek! "
Kicsit átfogalmaztam.
A válaszom: Csináld úgy, ahogy fiúkkal tetted. Csókban egyáltalán nem számít, hogy lány, vagy fiú az illető. ( Tapasztalat szempontjából, ugyebár. ) Csináld úgy drágám, ahogy tudod, ahogy jól esik neked! Csak ne stresszelj rá, mert attól fogod elrontani. Ne legyen megfelelési kényszered, semmi gond nem lesz. A lány is akarja, te is akarod, szabad az út, hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!