Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután a barátnődet élete legjobb orgazmusáig juttatod,
miért kell rögtön ezt megírnia a barátnőinek?
Figyelt kérdés
Mondta hogy ilyen jó szexben sosem volt része. Ahelyett hogy velem összebújna egy kis romantikára, elővette a telefonját és megírta a barátnőinek. Ezen én úgy felhúztam magam. Egyrészt mert mégis miért kell rögtön kibeszélni ezt. Másrészt semmi közük hozzá és nem kellen tudniuk hogy mi mikor és mit pontosan hogyan csinálunk.
a nők státuszos beállítottságúak. tudatni akarja hogy neki jó dolga volt. ez hozzátartozik minden jóhoz amit átél. része a jó dolgoknak amiket te okozol. szóval hogy is mondjam 1 kicsit elrontottad azt a ritka jó dolgot... balfácán vagy
2016. aug. 13. 22:14
2/9 A kérdező kommentje:
megértem, hogy beszélgetnek a párjaik teljesítményéről, de hogy rögtön az esemény után, amikor még én is ott vagyok vele megírni...
Férfiként is előkerül a téma pár sör mellett, de eszembe se jutna rögtön tudatni
2016. aug. 13. 22:18
3/9 anonim válasza:
Van, hogy én is megbeszélem a barátnőimmel, de max. másnap vagy pár nappal később. Szerintem elég nagy bunkóság rögtön megírni ezt.
2016. aug. 13. 22:27
4/9 anonim válasza:
Örülj neki, ha világgá kürtöli. Így majd megdughatod 1-2 banőjét is:)
2016. aug. 13. 23:06
5/9 anonim válasza:
Erről szól a facebook világa. A felhasználók megírják az apró örömöket, s közben megfeledkeznek az érzésekről.
2016. aug. 13. 23:32
6/9 anonim válasza:
Legyél rá büszke, de még jobb, ha hallják is
2016. aug. 14. 01:43
7/9 anonim válasza:
Javaslom, hogy magyarázd el neki miért bunkósság ez, aztán megérti és több ilyenben nem lesz részed. Különben vegyél erőt magadon és legyél kicsit szívtelen vele azaz, a következő szex után amikor ő elkezd telefonozni te menj el a géphez és egy fél órát tölts el valami feleslegessel, szerintem ne legyen a facebook mert azt lehet hogy tolerálja (vagy találj ki valamilyen hasonló visszavágást magad :).
2016. aug. 14. 09:41
8/9 anonim válasza:
figyelj sajnos sok nő ostoba minta szél. az elsőnek igaza van. egy nőnek az egyik legfontosabb dolog a státusz. tük mindegy ki vagy mi vagy, ha öltönyben vagy és vagy jó munkhelyed van, azt sem számít ha egy tróger köcsög vagy amúgy.
undorító.
2016. szept. 25. 20:09
9/9 anonim válasza:
A barátommal pár napja volt emiatt egy kisebb összezörrenésünk. Beszeltem egy fiú barátommal a szexuális eletünkről es ezt a párom is megtudta. (elmondtam neki) Szerinte ami az ágyban történik az csak arra a két emberre tartozik akár jó, akár rossz, akár semleges, gyakori vagy épp ritka. Ő is tartja magát ehhez, sosem beszél a barátaival a nemi életéről. Én van olyan, akivel beszéltem ilyenekről, mielőtt vele összejöttem. (Persze sosem írtam facebookon erről senkinek. Pláne nem a szitu után, az ágyból, csak ha személyes találkozón szóba jött és akkor sem a részletekről.) Elmagyarázta, hogy ez az elveivel ütközik, és mennyire visszaélhetnek vele mások + nem tartozik senki másra kettőnkön kívül. Megértettem és tartom magam mostantól ehhez. Beszélj vele. Ha érett, meg fogja érteni. Sok sikert! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!