Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan döntsem el, hogy ő mit gondol rólam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nemrég ismertem meg és nem tudom eldönteni mi van köztünk. Ha találkozunk nagyon jól elbeszélgetünk, de neten sosem keres, ha én írok arra meg mindig válaszol. Mivel tudnám kideríteni, hogy akar e valamit vagy csak rendes velem, de úgy nem érdeklem?2016. nov. 3. 21:42
1/4 anonim válasza:
Ugy hogy megkerdezed.
Vagy megkered egy baratod hogy kerdezze mar meg neked, de ne mondja hogy te kerdezed.
Mashogy nem igen tudod kideriteni
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy van egy közösség, ahonnan ismerem és ha esetleg nem gondol rám úgy, akkor utána iszonyú ciki lenne együtt lenni ott a továbbiakban.
2016. nov. 3. 21:57
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Van egy lány aki bejön nekem, szoktunk csetelni, találkozni még nem merem hívni, de mikor irkálunk egymással egyszer azt érzem hogy kölcsönös, egyszer azt, hogy nem. Én is tisztára összezavarodtam. :/
4/4 A kérdező kommentje:
:/ Egy próbát csak megér burkoltan elhivni. Nekem is inkább az a bajom, hogy neten összezavar, élőben meg simán benne van a dolgokban. Sosem lehet tudni.
2016. nov. 3. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!