Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók lesznek ezek az ötletek a barátom 18. Szülinapjára? (Nem szeretnék felvágni vagy dicsekedni ezzel, csak kívancsi vagyok egy kivuallora is, hogy o mit gondol errol vagy hogy mit szolna hozza ha o kapna)
Sokaig nem tudtam eldonteni hogy mit vegyek . Azt tudni kell hogy orosz tanarhoz jar de nem minden heten tudja megvalositani hogy elmenjen leginkabb a penz miatt. Ezert vettem neki egy orosz könyvet meg egy munkafuzetet . A konyvben szamos nyelvtan van elvileg az alapfokra kesziti fel ot, illetve hanganyag is van. (Nem reg kezdte csak el tanulni az oroszt)
A munkafuzetben meg 200 feladat van vagy annal tobb szinten alapfok.
A masodik ajandek egy rockbandas diszparna lenne, mert nagyon akart mar egy uj parnat es a kedvenc rockbandaja lenne rajta.
Aznap atjonne hozzam, es anyukammal megsutjuk a kedvenc sutijet, veszek a sutire tuzijatekot, veszek meg gyertyat, lufit, nasit,pezsgot stb. Meg nagy alma volt az, hogy elmenjen egy igazi loterre , de azt csak augusztusban tudjuk megvalositani. Nem egy nagy bulizos tipus , ahogy en sem, ezert csendesen akarnank megunnepelni pl megnezzuk a kedvenc filmjet, megmaszirozom, itt is aludna. Fel eve vagyunk egyutt szoval ezt a szulinapjaval egyutt megtudnank unnepelni. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!