Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan döntsem el hogy melyikk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el hogy melyikkel lenne érdemesebb összejönni?

Figyelt kérdés
Van két idõsebb lány nálam és mindkettõ nagyon tetszik. Az egyiket már évek óta ismerem csak van már barátja de a másikat most ismertem meg nem rég. Szerinten mindkettõ ugyan olyan jó fej.

2016. okt. 31. 20:57
 1/2 anonim válasza:

Próbálj meg mindkét lánnyal több időt tölteni és az alapján dönts,hogy kivel érzed jobban magad, ki az aki jobban megfog,kinél érzed azt a "bizsergést",

Az egyik lánnyal, akinek barátja komolyabban el kellene beszélgetned, hogy ő mit is érez( ha érez), mert ugye barátja van. ( Tanács: megcsalásba ne menj bele, ne legyél 3. személy, mert könnyen veled is megteheti azt,amit az előzővel, nem feltételezem róla,csak tanács volt!)

Lehetőleg ne csak külső alapján dönts, tudom,hogy mindenki azt mondja,hogy nem számít neki, de a látszat nem ezt mutatja.

ismerd meg őket jobban és, ha alkalmad akad rá, akkor kérdezz rá az érzéseikre.

2016. okt. 31. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot...és úgy gondolom hogy amelyik lánynak barátja van nem fogja megcsalni,inkább a barátja fog szakitani vele.És a másik lánnyal még nem találkoztam csak irogattunk egymással.
2016. okt. 31. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!