Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok és Fiúk! Hogyan szólíts...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és Fiúk! Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán? Mit mondjak neki? Lányok, nektek milyen leszólítás tetszeni?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és egy nagy park van a közelünkben. Szeretnék ismerkedni az ottani lányokkal! És tanácstalan vagyok, hogy ha meglátom őket, és odamegyek hozzájuk, akkor mit mondjak nekik, hogy ne nyomulós legyek.? Introvertált vagyok és nehéz így, de megbirkózom vele! Mellesleg, nem vagyok kigyúrt inkább nagyon vékony vagyok, és szerintem nem vagyok valami vonzó! De küzdök az izmosságért :) Elképzeltem néhány szituációt, hogy sétál egy lány és n megpillantom és odamegyek...de mit mondjak? Az olyan szövegek, hogy "Szia, ne haragudj, de merre találom a 8-as buszt? " Ezek nem nagyon jönnek nála be! Mert az a célom, hogy beszélgethessek vele, de úgy, hogy szegény lányt, ne hátráltassam! Előbb utóbb azt i meg kell kérdeznem! De nem az az első! És van egy másik szituáció, hogy ül a padon, és akkor megyek oda, hogy "Szia! ne haragudj, leülhetek melléd? Aztán hosszasan nézegetném! "De ez megint olyan kínos :( Nem tudom mit mondjak...függ,h hogy mit csinál... De tételezzük fel, hogy csak sétál és én megyek oda...akkor mit mondjak? Lányok, nektek milyen szöveg lenne olyan, hogy nem nyomulós? Köszi előre az értelmes válaszokat! :)

2017. máj. 30. 20:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
32%

Hagyd már bekén szegény fiatal lányokat! Ismerkedj barátokon keresztül, vagy iskolában. Gondolom párkapcsolatig mennél el, nem? Ezek olyan dolgok, amik jönnek természetesen, nem eröltetve kell leszólítani valakit. Megvan mindennek az ideje.

Egyrészt kellemetlen lesz ha egy fiatalabbnak tűnő 17 évest találsz, aki nem hajlandó ismerkedni, másrészt a 15 alatti lányok meg nem nagyon keresnek párkapcsolatot. Ha meg nagyon kanos vagy valakire, akkor nehogymár ezt a leveles idétlenséget beadd. Légyszíves ne! Vagy ki sem nyitja, vagy pofánröhög. Te döntöd el melyik a rosszabb...

ÉS AZ ÉG SZERELMÉRE NE BÁMULD A LANYT, NE IS NÉZD HOSSZASAN.

2017. máj. 31. 19:12
 12/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Na jól figyelj ide! Miért is írtál ide? Talán, hogy segíts? Nem ahhoz túl bunkó vagy! Majd eldöntöm, mit akarok én és mit teszek meg! Nem kell az idiótaságaidra hallgatnom! Nincs benne semmi igazság! Az életet magam bőrén kel megtapasztalnom! És nem fogok rád, hallgatni! Akkor is próbálkozni fogok, mert a nélkül nem lesz semmi! Az életben próbálkozni szabad,és nincs nagy veszteni valóm! Egy lány nem lesz aki leszúr majd mert hozzá mertem szólni! Te, te biztos tudod mi a helyes út!
2017. máj. 31. 19:32
 13/36 anonim ***** válasza:
32%
Idegen lányokat rémisztgetve magányos farkasként kellemetlen és nehéz csajozni. Szerintem vagy keress haverokat és velük menj csajozni, vagy sportolj, zenélj valamit haverokkal ami vonzza a csajokat.
2017. jún. 1. 21:44
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Csá! Jo a pitsad, van palid??
2017. jún. 1. 21:57
 15/36 anonim ***** válasza:
Na volt valami? :)
2017. jún. 1. 22:26
 16/36 A kérdező kommentje:
Még nem volt semmi! Holnap fogok elmenni próbálkozni! Mesélek majd :)
2017. jún. 2. 06:15
 17/36 anonim ***** válasza:
50%

"Akkor minden verziót kipróbálok, mert veszteni valóm nincs...majd elmondom, hogy sikerült."

Miért nem a hagyományos verzióval kezded, lejársz a parkba egy labdával focizni szerzel barátokat és velük mész el csajozni, nekik ismered meg a lányismerőseiket, velük mész el nyáron nyaralni? Kezdd az első gonddal, hogy nincsenek/alig vannak barátaid a környéken.

2017. jún. 2. 13:44
 18/36 A kérdező kommentje:
Ez a válasz, nem volt hasznos, mert teljesen lehorgasztott és csak elbizonytalanodtam! Most már nem is fogok kimenni az utcára! Meg sem merek egy lányt szólítani! Csak így tovább a hasznos kommentekkel :)
2017. jún. 2. 22:03
 19/36 anonim ***** válasza:
Hát pedig ezek közül egyiket sem mondtam, se hogy ne menj az utcára se hogy ne menj oda csajokhoz.
2017. jún. 3. 01:28
 20/36 anonim ***** válasza:
35%
Kellemesebb úgy csajozni, hogy a haverjaiddal menők vagytok, jól szórakoztok, nevetgéltek, magabiztosak vagytok úgy mentek oda, mint egyedül bizonytalanul csendben leselkedve.
2017. jún. 3. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!