Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és nagyon alacsony az önbecsülésem, de sokan mondták már hogy nem vagyok annyira csúnya.

De mégis hogyha próbálkozok lányoknál akkor flegma módon vissza utasítanak és ki röhögnek a külsőm miatt.

2017. márc. 5. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ez relatív. Kép nélkül véleményt nyilvánítani is nehéz. Először is biztos vagy benne, hogy a külsőd miatt nevettek ki?
2017. márc. 5. 11:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen. Biztos vagyok benne.
2017. márc. 5. 12:14
 3/7 anonim válasza:
Fiú vagyok,ha gondolod mondhatok véleményt,mert már kíváncsivá tettél :D 17F(hetero)
2017. márc. 5. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, kérdező! A tinilányok vihognak mindenen. Nem kell nekik ahhoz a te külsőd.
2017. márc. 6. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem a helyedben nem érdekelne, engem pár kis hülye azért röhögött a villamoson, mert kapaszkodtam. ...
2017. márc. 6. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Egyébként én is észrevettem hogy ezek az elkényeztetett kis tini pi**ák kb mindenen röhögnek, ha mindenki más ül a folyosón rajtam kívül mert bennem volt annyi udvariasság hogy hagytam leülni a lány osztálytársam az utolsó szabad helyre a padon,még azon is röhögnek.

Mindenkiben megtalálják azt ami miatt lenézhetik...

Csak azt nem veszik észre hogy ők kb teljesen életképtelenek ha nincsenek a szüleik akik eltartás őket vagy nincs valami marha aki megteszi ezt csak mert jól néznek ki és szét rakják a lábaikat neki......

2017. márc. 7. 07:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Eltartsák*
2017. márc. 7. 07:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!